Ето и три от мене.Отново искам да изкажа съболезнования на семейството на Папи!Почивай в мир, приятелче!Жалко е, че толкова млади си отидохте от тоя свят.Все ми е в главата, как оня ден с Мария и тебе играхме в АВП-то...И всичкото това заради единия стоп...
ХОРА, БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ НА ШИБАНИЯ ПЪТ И ГЛЕДАЙТЕ КВО ПРАВИТЕ!Ето такива недоразумения като едно неспиране на знак "стоп" може да ви вкара в дървената кутия на 2 метра под земята и да лиши семействата ви от вас.
Престанете да се държите като пубери и покажете малко респект към Петър.Имайте уважение.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Не знам какво трябва да се каже в подобен момент, едва ли някой е очаквал, че може да се случи нещо подобно. Приятели,познати от една игра, да се окаже, че изведнъж ги няма ? Жалко... Наистина е жалко, когато си отиват млади хора по такъв начин. Дано намерят покой!
Направо съм в шок до преди два дни си пишехме и си правехме планове,а сега теб те няма....
Папиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии................. :С :С :С
Искрено се надявам да си на по-добро място.
Ц.Ц.Ц.Ц Непукисте Почивайте в мир братленце . Ужас в шок съм въобще не очаквах, че ще видя такава скръбна вест в форума точно за наш човек пфффффффффффф .