Най-извратеното нещо което мозъка ти е родило е .. ?
Математик!Difitnaisi!
Мозъка ми веднъж роди една богомолка, която пое по пътя на постепенното деградиране.Нейната цел беше да близне мустака на Хитлер, да усети вкуса на засъхнали съветски сополи и да загине в борбата за измъкването от миризливия мустак.След това мозъка ми не е раждал нищо, щото му стана мъчно за бубата.Това в кръга на шегата.Иначе нямам спомени.Имаше едни щуротийки, но не са за обществото.
Изпускал ли си нещо в тоалетната?Какво?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
за форума, е много добре посещавъл съм и др. вериги но не им е хубав дизайна а тук е мн лесно за работа и за др причини...
за сърварите ко да ти кажа.... не играя всички но тези които играя са си перфектни ( Говоря за жайл-а, авп-то и рядичко да вляза в деатръна)
Бил съм се много пъти, кога за момиче, кога защото някой ме е издразнил, но като цяло съм спокоен човек.Доста демич трябва да отнеса, че да се размърдам.Най-лесно се ядосвам обаче като не хитвам никой и тогава си правя 1vs1 с компа.
Свалял ли си дрехите на момиче, до долу?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?