[Кандидат админ] JailBreak - kennyS
- Новак
- Ник в играта: kennyS
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - kennyS
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) На 15 години съм. На 30 май правя 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Не мога да проверя, търся с моето име, но не ми излиза Вашия сървър. Ако може някой друг да провери ще съм му благодарен, но би трябвало да ги имам.
3. Напишете Вашето име! Иван.
4. Напишете Вашия ник! kennyS
5. За кой сървър кандидатствате? Кандидатствам за сървър SlackServ.com # JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? Искам да стана част от вашия екип, защото много хора нарушават правилата, когато няма Администратор онлайн и остават без наказание. Също така и да помагам да развитието на сървъра/сайта/форума с каквото мога.
7. Skype за връзка: ivanch-.-
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Не мога да проверя, търся с моето име, но не ми излиза Вашия сървър. Ако може някой друг да провери ще съм му благодарен, но би трябвало да ги имам.
3. Напишете Вашето име! Иван.
4. Напишете Вашия ник! kennyS
5. За кой сървър кандидатствате? Кандидатствам за сървър SlackServ.com # JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? Искам да стана част от вашия екип, защото много хора нарушават правилата, когато няма Администратор онлайн и остават без наказание. Също така и да помагам да развитието на сървъра/сайта/форума с каквото мога.
7. Skype за връзка: ivanch-.-
- Аматьор
- Ник в играта: chushchicaspraz
- Скайп профил: chuchchica
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - kennyS
Съжалявам,че пиша по темата,но ето къде можеш да видиш колко часа имаш: http://www.slackserv.com/stats.php?stats=jailbreak ,а ти имаш 7 часа
- Напреднал
- Ник в играта: Troller
- Скайп профил: vihren100
- Обратна връзка:
Няма как да стане приятел. Никога не съм те виждал, нямаш часове. Бе общо взето нямаш шанс. Успех!
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Inflex
- Скайп профил: martineli412
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: kennyS
- Обратна връзка:
Знам, че е в разрез с правилата, че пиша тук. Уважавам мнението на всеки един от Вас. Заключете темата и след няколко месеца ще опитам отново. Благодаря за отговорите ви.
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка: