Предложения за Deathrun
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложения за Deathrun
мда и + това ,но не се сещам точния плугин..
[17:57:15] - … Яnк0… says: zna4i kato sum umrql i spekvam nqkoi na nego mu pi6e na ekrana koi go spekva
[17:57:23] - … Яnк0… says: se6ta6 lise tova su6to e int :P
[17:58:08] NjOyYy says: specinfo
[17:58:12] NjOyYy says: e plugina ako ne se luja
[17:57:15] - … Яnк0… says: zna4i kato sum umrql i spekvam nqkoi na nego mu pi6e na ekrana koi go spekva
[17:57:23] - … Яnк0… says: se6ta6 lise tova su6to e int :P
[17:58:08] NjOyYy says: specinfo
[17:58:12] NjOyYy says: e plugina ako ne se luja

- Зарибен
- Ник в играта: iNcubus
- Скайп профил: incybys2
1. Да се сложи Advanced Roll The Dice - ДА
2. Да се сложи player trail - Само за VIP-ове
3. Да се сложи /radio - ДА
4.Да се сложи All Chat - ДА
2. Да се сложи player trail - Само за VIP-ове
3. Да се сложи /radio - ДА
4.Да се сложи All Chat - ДА
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
+ Не знам плугин ли е, но съм го виждал в други drun сървъри, след като се смени map-а, в началото на новия дава на играчите да избират колко рунда искат да е този map.

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Да и аз това искам също! Това е вместо колко време да е таймлимита на сървара да се избира колко рунда да се играе тоя мап .crax написа:+ Не знам плугин ли е, но съм го виждал в други drun сървъри, след като се смени map-а, в началото на новия дава на играчите да избират колко рунда искат да е този map.

- Напреднал
Аз предлагам още нещо - живите да могат да виждат какво пишат мъртвите и обратното. Все пак няма причина това да е забранено. 

- Зарибен
- Ник в играта: iNcubus
- Скайп профил: incybys2
А ти можеше да сложиш описание на плъгините! Не всички знаят английски, а и няма признаци червените букви да са линк .. Така че недей се кара много многоangelow написа:Последния плъгин ,който предложих е ,точно това което описа гледай малко !Sinister написа:Аз предлагам още нещо - живите да могат да виждат какво пишат мъртвите и обратното. Все пак няма причина това да е забранено.

- Новак
В детръни съм виждал лонгджъмпове, като задържиш спейса и правиш бхоп с огромен отскок
- Зарибен
- Ник в играта: Ph0en!X / FD God
- Скайп профил: aleksandur995
- Обратна връзка:
За всичко съм с едно голямо ЗА , само това което е написал BOOM съм против 

- Новак
За мапове мога да ви предложа:
deathrun_arctic
deathrun_dust2009
deathrun_dust2010
deathrun_temple
deathrun_arctic
deathrun_dust2009
deathrun_dust2010
deathrun_temple
- Новак
- Ник в играта: Faster than fire!!
- Скайп профил: qwertyuiop97586
- Обратна връзка:
Аз предлагам да се сложи следният плъгин: Когато изтече времето на определена карта, да не се сменя веднага ами да изчака рунда да свърши 1-во, и после да се смени. 

- Новак
- Ник в играта: ivan
- Обратна връзка:
Предложението ми не е за добавяне, ами точно обратното - за премахване. Има някакъв плъгин, предполагам за по-дълъг скок, който прецаква супер много ако се опиташ да застанеш на ръб. Например, ако се опитам да се засиля и застана в ъгъла и малко се покажа извън пода започва едно избутване, което ако не се усетиш моментално си паднал и умираш. Повече от половината ми пъти съм умрял така, било то защото съм се засилвал или съм виждал началото на някой капан. Моля да се премахне!
- Новак
- Ник в играта: US [Navy]'
- Скайп профил: Лично
- Обратна връзка:
Това до колкото разбрах било бъг, а не плъг ин... уж екипа работел за отстраняването му ама...Иван написа:Предложението ми не е за добавяне, ами точно обратното - за премахване. Има някакъв плъгин, предполагам за по-дълъг скок, който прецаква супер много ако се опиташ да застанеш на ръб. Например, ако се опитам да се засиля и застана в ъгъла и малко се покажа извън пода започва едно избутване, което ако не се усетиш моментално си паднал и умираш. Повече от половината ми пъти съм умрял така, било то защото съм се засилвал или съм виждал началото на някой капан. Моля да се премахне!

A friend is one who has the same enemies as you have.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
- Напреднал
- Ник в играта: blqblq
- Скайп профил: hooligana_bg1
- Обратна връзка:
Мнениеот crax » 26 Дек 2011, 19:50
+ Не знам плугин ли е, но съм го виждал в други drun сървъри, след като се смени map-а, в началото на новия дава на играчите да избират колко рунда искат да е този map.
Това го има в някои deathruni след пускането на всеки нов мап излиза като вот пример: (1) 5 рунда (2) 15 рунда (3) 30 рунда ,но това не виждам какъв е смисъла да се слага по хубаво си е с време понякой път играчите мрънкат ,че е 5 рунда други мрънкат че са 30 рунда и пак ще има недоразумения и тн..СЪГЛАСЕН СЪМ ОТНОСТНО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА БЪГА С РЪБА ВСЕКИ 2РИ ОТ ТВА УМИРА И МНОГО РЕВАТ ХОРАТА...
Мнениеот crax » 26 Дек 2011, 19:50
Това го има в някои deathruni след пускането на всеки нов мап излиза като вот пример: (1) 5 рунда (2) 15 рунда (3) 30 рунда ,но това не виждам какъв е смисъла да се слага по хубаво си е с време понякой път играчите мрънкат ,че е 5 рунда други мрънкат че са 30 рунда и пак ще има недоразумения и тн..СЪГЛАСЕН СЪМ ОТНОСТНО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА БЪГА С РЪБА ВСЕКИ 2РИ ОТ ТВА УМИРА И МНОГО РЕВАТ ХОРАТА...

пуша МАГДАНОЗ , и пия РАКИДЖОС
- Напреднал
- Ник в играта: blqblq
- Скайп профил: hooligana_bg1
- Обратна връзка:
ЗА съм за плъгина specinfo ,ако имате възможност и време няма да е зле да го сложите! 

пуша МАГДАНОЗ , и пия РАКИДЖОС
- Напреднал
- Ник в играта: Inflame
- Скайп профил: frostnecckro1
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: I'm sexy and i know
- Скайп профил: vitorioiv
- Обратна връзка:
Мисля ,че този плугин които като сте на края на нещо и ви хлъзга трябва да се махне.Много хора съм виждал да се нервят нито прави играта по трудна нито е по "яко" с него.Само изнервя играчите ,но като попитам защо да не го предложим в форума доста от тях
просто нищо не правят . Краино време беше да го предложи някои!
просто нищо не правят . Краино време беше да го предложи някои!
- Новак
Значи, мисля че трябва да оправите вота за времето на рундовете в началото на играта.. Защото не може при положение че всички играчи цъкат 1-но като дойде вот като роботи, вие да сложите 7-минути за мап точно на 1-но. За първи път ми се случва да видя в някой сървър да може да се избира 7-минути на мап... Оправете вота като най-малкия би трябвало да е от 15 минути на горе. На никой не му харесва да играе по 7 минути на мап.. и не ми се измъквайте с това че трябва да цъкат на друго число защото всички лапета са свикнали да си цъкат едно.. а дори не знаят защо го натискат. Също така нека се върне и afk kicker-a защото когато даден играч е афк ние трябва да го чакаме докато почне да играе а това може да отнеме цялото време на мапа 

- Respected
- Ник в играта: HeckonocaH
- Скайп профил: jerry_cs1
- Обратна връзка:
Предлагам да се махнат някои карти от семейството на deathrun_extreme,защото има около 4-5 сходни мапа с минимална разлика в името и в крайна сметка омръзва да се играе само extreme.
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Предлагам да се махне /drshop- a, защото нещата в него са безмислени.
gravity - половината мапове се бъгват,
awp / deagle - рундовете стават по 5 секунди,
granades - на никой не му трябват, колкото да има нещо в shop- a.
___________________________________________________________________________________________________
Убиваш веднъж терорист - 3 живота ти дават.
Предлагам да се дава по 1 живот, защото така ставаш "безсмъртен".
___________________________________________________________________________________________________
Предлагам да се сложи опцията /revive, където ако имаш 16000 $ можеш да respawn- еш някой от твоя отбор.
Предлагам да се махнат trails.
Знам, има /invis, но ако искаш да видиш къде са съотборниците ти и има 5/6 играча пред теб с trail - УСПЕХ !
Много пъти ми се е случвало да се пробвам да излъжа терориста за да пусне капана и да съм с /invis и да стоя буквално на едно място. Като махна /invis съотборниците ми 20 капана напред. Също така пада fps- то от trails. Не всички са с 10GB RAM и 5TB Hard ?! Според мен ще е много по - добре без trails.
gravity - половината мапове се бъгват,
awp / deagle - рундовете стават по 5 секунди,
granades - на никой не му трябват, колкото да има нещо в shop- a.
Убиваш веднъж терорист - 3 живота ти дават.
Предлагам да се дава по 1 живот, защото така ставаш "безсмъртен".
Предлагам да се сложи опцията /revive, където ако имаш 16000 $ можеш да respawn- еш някой от твоя отбор.
Предлагам да се махнат trails.
Знам, има /invis, но ако искаш да видиш къде са съотборниците ти и има 5/6 играча пред теб с trail - УСПЕХ !
Много пъти ми се е случвало да се пробвам да излъжа терориста за да пусне капана и да съм с /invis и да стоя буквално на едно място. Като махна /invis съотборниците ми 20 капана напред. Също така пада fps- то от trails. Не всички са с 10GB RAM и 5TB Hard ?! Според мен ще е много по - добре без trails.

- Новак
Не съм съгласен да се махне /drshop-a по простата причина, че откакто пуснахте новия мод сървъра постоянно е пълен
. Следователно предлагам да направите сървъра за повече хора.. Сега макса е 18 човека - направете го поне за 22 че ми писна да чакам по един час да се наредя да вляза -.-