[Кандидат админ] Deathrun Extreme - 4:20
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Deathrun Extreme - 4:20
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - Имам ги, 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - И тях ги имам, ~130 часа. -> http://prntscr.com/4zvbzj
3. Напишете Вашето име! - Мартина
4. Напишете Вашия ник! - 4:20
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Deathrun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - От доста време имам огромното желание да се върна в екипа, да си поправя грешките и може би да си изградите едно ново, по-добро мнение за мен или нещо от сорта. С удоволствие бих помагала и ако ми дадете шанс - ще го правя. Имам опит, да и се надявам и вие да мислите така. Правилата са ми повече от ясни и разбира се знам как да ги прилагам. Имам мнението, че и преценката ми е добра, но това ще го прецените вие. Все пак да се върнем към въпроса - искам да съм админ във вашият сървър, защото прекарвам част от свободното си време в него, макар и то да не е чак толкова голямо, харесва ми, забавлявам се и най-мразя някой да ми разваля забавата по какъвто и да е начин, така че с желание ще наказвам нарушителите и налагам правилата.
7. Skype за връзка: - martito0o01
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - И тях ги имам, ~130 часа. -> http://prntscr.com/4zvbzj
3. Напишете Вашето име! - Мартина
4. Напишете Вашия ник! - 4:20
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Deathrun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - От доста време имам огромното желание да се върна в екипа, да си поправя грешките и може би да си изградите едно ново, по-добро мнение за мен или нещо от сорта. С удоволствие бих помагала и ако ми дадете шанс - ще го правя. Имам опит, да и се надявам и вие да мислите така. Правилата са ми повече от ясни и разбира се знам как да ги прилагам. Имам мнението, че и преценката ми е добра, но това ще го прецените вие. Все пак да се върнем към въпроса - искам да съм админ във вашият сървър, защото прекарвам част от свободното си време в него, макар и то да не е чак толкова голямо, харесва ми, забавлявам се и най-мразя някой да ми разваля забавата по какъвто и да е начин, така че с желание ще наказвам нарушителите и налагам правилата.
7. Skype за връзка: - martito0o01
I'll see you soon then..

- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Deathrun Extreme - 4:20
Аз съм ЗА! Понякога си изпускаш нервите,но се надявам това да се промени,ако бъдеш одобрена.Разбираш от хакери и мисля, че ще се с правиш с този пост! Успех! 
Променям си мнението на против,след като разбрах,че си играла с хак!

Променям си мнението на против,след като разбрах,че си играла с хак!
Последно промяна от floddy на 26 Окт 2014, 14:46, променено общо 3 пъти.
- Супер потребител
pavl0ff написа:Тук не толерираме играта с помощни средства.
Против.
- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против.kr0z написа:pavl0ff написа:Тук не толерираме играта с помощни средства.
Против.

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
тва че си играла с хак преди,майната му,не си единствената е екипа дето е играл с хак,гонен и приет след тва,но това че държанието ти е под всяква критика и се заяждаш във сървъра ме кара да ти дам не (лично съм те гагвал,е естествено че нямаше как да знаеш че съм аз,защото имам 1000000 регнати ника )

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
През поледния месец-два бяха изключително нередовна, което се поправя с времето, според мен държанието ми си е добре, а това че си гагвал някого с ника 4:20.. повече от 100 процента е възможно да не съм била аз, защото супер много ме копират особено в деатрън сървъра.. -.-
И да, знам че не трябва да пиша тук. Това е адресирано до Genata, не мога да му пиша на ЛС и затова.. изтрийте ми мнението след това, ако е нужно.
И да, знам че не трябва да пиша тук. Това е адресирано до Genata, не мога да му пиша на ЛС и затова.. изтрийте ми мнението след това, ако е нужно.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Има един 420, който си играе с този ник ти казах и знаем кой е, това че е простак е друг въпрос. Ако Гената твърди, че теб те е хващал в такива ситуации си е друг въпрос, again. Аз ще пропусна да дам мнение За или Против, вие си преценявайте аз нямам на идея вече какво ти е държанието а и не съм те виждала да играеш освен вчера.Lucky написа:През поледния месец-два бяха изключително нередовна, което се поправя с времето, според мен държанието ми си е добре, а това че си гагвал някого с ника 4:20.. повече от 100 процента е възможно да не съм била аз, защото супер много ме копират особено в деатрън сървъра.. -.-

- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Абсурд против.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Май аз ще съм единствения луд да ти даде За, но пък някак ти имам доверие и знам, че ще се справиш. Знам, че имаше един, който ти копираше Nicka лично аз не съм те хващал в нарушение. Но знай, че върнат ли те в екипа нямаш право на грешки НИКАКВИ
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Аз ще кажа против на мен си се оплаквала за най малките работи които знаеш как се наказват и дали трябва да се наказват при положение че ти казвам какво да се направи и ти пак ми го спамиш.
- Напреднал
- Ник в играта: Ruffless
- Обратна връзка:
И аз ти давам ЗА, не съм те виждал в нарушения, пред мен се държиш добре, и аз както каза Тони ти имам доверие.. Успех ! 

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка: