Оплакване от несправедлив бан - fenn na swimaga <3

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Erhanskiii
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - fenn na swimaga <3

Мнение от Spain »

1. Вашият ник: fenn na swimaga <3
2. Сървър: Dust 2 Arena
3. Ник на админа: miroslavv
4. Вашето IP: 87.120.152.237
5.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: miroslavv
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:97507516'
[AMXBans] Your IP: '87.120.152.237'
[AMXBans] ===============================================
Kicked
Completed demo
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=24de3abc8f
7. Screenshots: Няма
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - fenn na swimaga <3

Мнение от miroslavv »

Аз си държа на моето и казвам, че си хак. Предпоследния рунд преди да те банна ти излизаш през тунела към 'Б бомба' и стрелваш към кубчето и убиваш дадения играч. И мисля, че е смешно да ми се оправдаваш, че си ги чул след като той стои без да мърда..... ;)
Ето и моето демо: http://dox.bg/files/dw?a=3dd36897bf
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Erhanskiii
Обратна връзка:

Мнение от Spain »

miroslavv написа:Аз си държа на моето и казвам, че си хак. Предпоследния рунд преди да те банна ти излизаш през тунела към 'Б бомба' и стрелваш към кубчето и убиваш дадения играч. И мисля, че е смешно да ми се оправдаваш, че си ги чул след като той стои без да мърда..... ;)
С извинение ама играя с "СОУНД" на демото се вижда почти цял мап валлквам и качил съм демо няма да споря.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Язък за поста ми в кандидатурата ти... Хак на демото има и това си личи точно когато си сменяш ника и минаваш 2пъти подред през Б, ще ми обясниш как ги виждаше и двата пъти през кашоните.
Офтопик:
Искам тези който решат дали да остане бана или не, първи да гледат демото с Wallhack, за да разберат за какво говоря и да се убедят, че има wall, a не да ми пишат sound и не знам си още какво, защото аз бих приключил темата. :)
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

D2 pep4o40 написа:
Swinge[R] написа:Язък за поста ми в кандидатурата ти... Хак на демото има и това си личи точно когато си сменяш ника и минаваш 2пъти подред през Б, ще ми обясниш как ги виждаше и двата пъти през кашоните.
Офтопик:
Искам тези който решат дали да остане бана или не, първи да гледат демото с Wallhack, за да разберат за какво говоря и да се убедят, че има wall, a не да ми пишат sound и не знам си още какво, защото аз бих приключил темата. :)
Марто се 1 не си играл никога цс,гледах демото и точно за тоя кил за който ти и Миро говорите е напълно случаен,защото погледни пак,че той като излиза изстрелва само 1 патрон и след това играча скача и тогава го убива.
Офтопик:
Момчето е пуснало кандидатура и ще играе с хак къде е смисъла ако може да ми обясните.СПОРЕД МЕНЕ НА ДЕМОТО ХАК НЯМА.
За кой килл говориш само не ми е ясно първия при левия кашон или втория през десния?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Или третия през левия и продължението със задния където случайно се оказа, че има човек :D Що не пробва пак на случаен принцип с десния ?

Айй извинявам се, че си изказах некомпетентното мнение ... :bow:
Последно промяна от iv00 на 24 Ное 2014, 20:22, променено общо 1 път.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Too Many Nicknames »

На 05:45:00 от демото, когато излиза към бомбата пределно ясно се вижда уалхака, докато неговия съотборник се стреля с някой отдясно, той без да му обърне внимание "случайно" реши да стреля по кашона зад който отново "случайно" имаше човек.
Абсолютен уаллхак, язък че ползваш стиим. Честит да ти е бана и с здраве!

ПС: Поздравления за админа поставил бана!
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Ок да кажем, че е подскочил след това на следващия рунд пак ли подскочи или как...? И какво е общото с радара бе стига сте се излагали с коментарите си, не виждаш ли какво е написал колегата от хнс сървъра... Да не говорим пък въобще, че даже и "/me" не ползва.
Офтопик:
и как така като си сменяш ника останалите играчи започват да се съмняват или то това пак е случайно нали..айде моляви са, много такива случайни са минавали през веригата ;)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: ....
Обратна връзка:

Мнение от W!cked »

Хахахаха няма никакъв хак на демото... Вие в ред ли сте? :) Нека да ми се изтрие мнението ако не ви изнася. Знам ,че нямам право да пиша ,но на демото има само и единствено SOUND. ;) Пича си е чист! Айде лека вечер , живи и здрави! :)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Swimmaka
Скайп профил: donthatethaplaya.
Обратна връзка:

Мнение от Swimmaka »

Фактите ви не са факти.Няма никакъв хак , поне на демото което той е представил :victory: много поздрави
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lili Ivanova
Скайп профил: :)
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Lili Ivanova »

Ако зависеше от мен дали да го банна бих го баннала !!! Тва си е лично мое мнение,а и има към 10-12 кила на който знае къде е въпросния играч :) И 4-5 кила дори играча не мърдаше и го знаеше къде е :) Вие си правете другите изводи и според мен е хак казах го и в скайп !!! Ако греша извинете ме :) Лека и спокойна вечер !!!
Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Kachamak. , np, k

Мнение от Kachamak. »

Ем, и аз знам, че нямам право уж да пиша, но моето мнение е следното.

Според мен на демото за жалост има хак, аз лично го установих точно на 5 минута и 49 секунда, как така докато сцепиха от бой твоя ти реши да гледаш кашона в който нямаше файда и изведнъж от там скача зайо байо ;(.
Офтопик:
доста време сме цъкали заедно брат, нз какво ти е станало, че да цъкаш с тая простотия (хакчето ;( ) ако се установи по някакъв начин, че не си с хак извинявай от мен ама според мен си е чист wallhack
Последно промяна от Kachamak. на 24 Ное 2014, 21:06, променено общо 1 път.
Изображение
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Too Many Nicknames »

Ами не, не грешиш Лили. Абсолютен уалхак е. Сега ще задам няколко въпроса на хората и предимно на админите, които защитават играча. Но преди тях, ще кажа, че на демото хак има не на 100 а на 1000 процента!
Въпроси:
1.Защо когато има играч зад левия кашон, той стреля там и го убива, НО след като премине напред не изстрелва и един патрон на десния кашон, когато няма никой там?
2. Защо когато зад левия кашон няма играч, той не изстрелва и един патрон, но когато премине напред и "случайно" зад десния кашон има играч, той започва да стреля по него?
3. От кога радара показва къде се намират противниковите играчи? И от кога "късмета" е толкова точен, че винаги да стреля по кашона зад който има човек ( не слагам тези по които стреля когато няма никой за да се направи, че просто проверява)?
4. От кога хората със соунд чуват неподвижните играчи зад някой кашон?
5. Защитавате го защото ви е приятелче в играта или защото сте прекалено неадекватни и наистина не можете да видите, че е с уал?
Нека го направим така, аз залагам моите права, че играча е на 10000 % уал на демото ( вероятно и през повечето време) и админите които го защитават залагат техните права, ако продължават да твърдят, че е чист. След крайното решение на червен администратор, някой казва "чао" на правата си. Залога го правя, защото е без значение дали го защитавате, защото ви е приятел или защото си нямате хал-хабер кога някой е хак и в двата случая не заслужавате да имате права :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Има няколко съмнителни момента, които може да кажем, че е просто "заучена" игра и стреляш по евентуални места за прикритие.

Момента в който се издаваш 05:46:00. Дори си направих труда да върна момента няколко пъти и да го гледам на забавен кадър.

Бана остава, може да използваш СМС Ънбан
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”