1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да
3. Напишете Вашето име! - Алекс
4. Напишете Вашия ник! - Shenzoi
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Наказване на нарушителите в сървъра. Често в късните часове няма админи които да прехвърлят надзиратели, а аз играя тогава.
7. Skype за връзка: -
[Кандидат админ] JailBreak - Shenzoi
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - Shenzoi
1-во - Няма скайп за връзка
2-ро - Такива където играят с по 100 ника и на всичкото копират никове на бивши админи не ми трябват. И не само копираш всякакви никове за да си CT.
3-то - Малко си назад с правилата в началото на всеки мап просто не спираш да молиш за отбора на надзирателите. И когато не те метнем почваш да ни се караш и да се сърдиш и обикновено лефтиш...
Против!!!
Едит: Човек с това поведение на дете няма как да бъдеш в този екип лично мен много ме ядоса със своята проява вчера, а именно като копира ника на един бивш наш админ който аз много уважавам Inflex(Марто) с тази си своя проява мисля ,че ти тотално уби доверието ми към теб след като многобройни пъти ти ми ОБЕЩА ,че ще спреш да копираш други никове аз ти повярвах и гледам вчера пак същата работа. С тези лъжи ти няма да имаш моето за, никога! Мисля ,че на всеки се дава втори шанс ти получи моя и го пропиля... + нали твърдиш ,че се казваш шензой и не си българка как тогава за бога се казваш Алекс?!?!?
2-ро - Такива където играят с по 100 ника и на всичкото копират никове на бивши админи не ми трябват. И не само копираш всякакви никове за да си CT.
3-то - Малко си назад с правилата в началото на всеки мап просто не спираш да молиш за отбора на надзирателите. И когато не те метнем почваш да ни се караш и да се сърдиш и обикновено лефтиш...
Против!!!
Едит: Човек с това поведение на дете няма как да бъдеш в този екип лично мен много ме ядоса със своята проява вчера, а именно като копира ника на един бивш наш админ който аз много уважавам Inflex(Марто) с тази си своя проява мисля ,че ти тотално уби доверието ми към теб след като многобройни пъти ти ми ОБЕЩА ,че ще спреш да копираш други никове аз ти повярвах и гледам вчера пак същата работа. С тези лъжи ти няма да имаш моето за, никога! Мисля ,че на всеки се дава втори шанс ти получи моя и го пропиля... + нали твърдиш ,че се казваш шензой и не си българка как тогава за бога се казваш Алекс?!?!?
Последно промяна от - xaer0 на 25 Май 2015, 22:54, променено общо 4 пъти.

- Respected
Категорично против! Ти място сред администраторския колектив нямаш. Многобройно играчите се опитват да те насочат към правилника, но ти си знаеш своето. Нарушаваш правилата от а до я, лично аз все ти се каня, да не те пусна повече в надзирателския отбор, но в скоро време и това ще стане.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Juji
- Скайп профил: juliqn99@abv.bg
Всички са против и аз съм против
Последно промяна от Musti на 25 Май 2015, 22:42, променено общо 2 пъти.
Причина: По кандидатури имат право да пишат само членове на екипа. + 1 Предупреждение.
Причина: По кандидатури имат право да пишат само членове на екипа. + 1 Предупреждение.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Супер потребител