Оплакване от админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Оплакване от админ

Мнение от Димитрова. »

1. Nick на Админа: iv0
2. IP на Админа: Абсурдно е.. имате го 100%.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Гаг бе причина, моля те научи как се играе играта.. И да предостави своето демо ако може да видя къде съм бъгнала, ако е така ще се извиня, но само ако е така! :]
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=26b31ac75b
5. Сървър: JailBreak.
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ

Мнение от iv00 »

За кво го направи тва оплавкане ся Изображение .. да ти земат флага ли ?

6.Забранено е да пишете на amx_say чата само за глупости.(HI,KWO STAWA,KO PR? и т.н.)Това не ви е чат за да си лафите !
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Къде съм си лафила йе? И да не го правя само аз, епа нека го вземат, няма ядове, здраве да е. Та ще ми кажеш ли къде бъгнах, че аз умрях.. Нали знаеш, че ако той е оцелил, това над мен ще ме смаже!? Или май не го знаеш това, е ако не го знаеш не бъди саймън.. :/
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Уфф.. мисля че няма да ме разбереш ама ще пробвам за последен път. Написах ви че трябва да се прицелите и да не се обръщате и да не стреляте преди да кажа. Ти обърна ли се- обърна се, стреля ли - стреля. След това като ви дадох пак оръжие и ви казах ГО той стреля преди теб, а това че капана не се задейства е бъг от мапа и аз те убих, защото така или иначе трябваше да умреш. Сега дано си разбрала, защото повече няма да се хабя.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Така.. един вид това беше невалидна команда, защото трябваше да е ''като НАПИША го, а не като кажа" следващото.. никога до сега не се е бъгвала играта, винаги, който оцели 1ви мишената, където трябва другия умира. Ама кой да се сети, нали трябва да убием този, който на нас ни изнася. ^^ Спирам със спама да не кажат пак нещо, нека Глобален Администратор или Администратор да се изкаже по темата.
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ми не си играла достатъчно значи щом винаги се е получавало. И за това НАПИША- КАЖА само ще ви КАЖА аз да не се заяждате че ще се разправяме. Саймън задава всички команди като ПИШЕ и си е напълно валидно, независимо как ще го НАПИШЕ/КАЖЕ !!! Тва че някои хилави душици ви се връзват на простотиите не значи че ще си прайте гаргара с всички! Приключвам с участието си в темата. Каквото имаше важно да се каже / а извинявай - изпише / се каза.
Последно промяна от iv00 на 12 Сеп 2015, 20:53, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Винаги, на всякъде както и ТУК всеки пише *напиша*, ти си ЕДИНСТВЕНИЯ, който в момента си прави оглушки или си създава собствено ''правило''. :]
него вече да го няма..
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Димитрова. написа:Винаги, на всякъде както и ТУК всеки пише *напиша*, ти си ЕДИНСТВЕНИЯ, който в момента си прави оглушки или си създава собствено ''правило''. :]

Изкарай ми, къде в правилата пише, че трябва да се използва категорично думата "напиша" и някой ще ти обърне внимание.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gazkata
Обратна връзка:

Мнение от heyy :) »

Димитрова, веднага след като iv0 те уби, защото беше бъгнала ти веднага започна да спамиш на all chat.. A и след като те гагна ти продължи нарочно да пишеш на all.. Според мен гага си е напълно правомерен!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Димитрова. написа:Винаги, на всякъде както и ТУК всеки пише *напиша*, ти си ЕДИНСТВЕНИЯ, който в момента си прави оглушки или си създава собствено ''правило''. :]
Начи много обичате да си измисляте ,никъде не пише ,че трябва задължително да казва "НАПИША" дали ще каже "кажа" или "напиша" се подразбира просто е близко до ума... :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Веднъж след гаг-а съм писала на All чата, защото не гледах и след като пратих написаното видях, че съм гагната, хайде като не знаеш да си мълчиш, а? :] Хаер, всеки, който видя пише напиша, а не кажа.. :hmm: :hmm:
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Искам само да добавя, че в правилата няма обособено правило с това напиша/кажа, НО е препоръчително да не се бъркат от сега нататък тия две думи, защото вече командите могат да се задават по микрофона и може да е подвеждащо за играчите.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Все някой ще намери за какво да се оплаче, бате... какви са тия филми? Не ми е ясно какво целите? Аз пак не виждам КОНКРЕТНО, ТОЧНО И ЯСНО какво лошо е направил админа, че чак и оплаквания да се пускат... еми, гагнал те е за дадено време, ми изтърпи го и готово, нужни ли са тези оплаквания? В правилата ясно си пише, че е забранено да се пишат безсмислици от сорта на "hi all, zdrte, kvo praish, kak si" и всякакви такива, но си права за едно, единствено нещо - всички го правят, а само ти да си гагната, обаче админа не е в грешка и си е прав да те гагне. Друг е въпроса, че точно ти си го отнесла. Иначе аз утре или в други ден очаквам някой играч да се оплаче от това, че админа не е уцелил с извинение дупката на тоалетната, докато уринира. Пълна простотия са тия оплаквания, време е да се вземете в ръце и да се спрете.
Последно промяна от Melachka на 12 Сеп 2015, 21:42, променено общо 2 пъти.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Гаг-а ми беше, защото се разправях с него на алл чата, а не защото съм ''спамила'' ''hi all, zdr и т.н''.. + това както Мартина написа горе, има ОГРОМНА разлика между *Напиша* и *Кажа* , защото както вече сте наясно някой командват говорейки по микрофона.. :] Хайде вече червен да се изкаже, че стана спам, а повечето си знаят своето. :]
него вече да го няма..
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Lucky написа:Искам само да добавя, че в правилата няма обособено правило с това напиша/кажа, НО е препоръчително да не се бъркат от сега нататък тия две думи, защото вече командите могат да се задават по микрофона и може да е подвеждащо за играчите.
Пълна простотия искаш да кажеш ,че не можем сега да пишем , "когато кажа тръгвай " ? И като го напишем " тръгвай" ,да не ни изпълнят командата ,защото сме казали когато кажа ,ае хора вие с извинение "ебавате ли се " Сървъра вече едвам се пълни ,а ми викат да не се бъркат,къв е проблема дали ще напише ,че ще го каже и ще го напише ? Айде да ни превъзпитате всичките дето играем цс по този начин ,защото не ви е удобно по един начин на писане ,че да се направим на умни ...После що ме нападаш ,излагация пълна...Отново с извинение ...

По темата ,сървър админа е в пълно право да гагне за това ,а отделно както каза Мелачката е ,че никой почти не гагва,макар и аз да го обмислям това вече ,защото всеки 2 ри смс вип/админ почна "hi all" на all чата ....Димитрова ,а щом си се разправяла е още по-зле,защото нямаш правото ,да се заяждаш с админа и да го оспорваш ,камо ли на ALL чат
Последно промяна от LifeStyleeeer на 12 Сеп 2015, 21:43, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Melachka написа:Все някой ще намери за какво да се оплаче, бате... какви са тия филми? Не ми е ясно какво целите? Аз пак не виждам КОНКРЕТНО, ТОЧНО И ЯСНО какво лошо е направил админа, че чак и оплаквания да се пускат... еми, гагнал те е за дадено време, ми изтърпи го и готово, нужно ли е от тези оплаквания? В правилата ясно си пише, че е забранено да се пишат безсмислици от сорта на "hi all, zdrte, kvo praish, kak si" и всякакви такива, но си права за едно, единствено нещо - всички го правят, а само ти да си гагната, обаче админа не е в грешка и си е прав да те гагне. Друг е въпроса, че точно ти си го отнесла. Иначе аз утре или в други ден очаквам някой играч да се оплаче това, че админа не е уцелил с извинение дупката на тоалетната, докато уринира. Пълна простотия са тия оплаквания, време е да се вземете в ръце и да се спрете.
Виж сега, един гаг един слай или слап да е ако е без причина на никого не е приятно. И аз бих се оплакал ако ме гагнат ей така.
Това което както разбрах Иво е направил, да я е гагнал за писани на amx_say 90% от СМС-ите и не само го правят. Ако аз например, със СМС права, гагвам всеки който пише ''hi all'', ''kak e'' и т. н. на бас че ще ми махнат флага?
Защо все си търсите причина да й направите гадно не знам.
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Още по-зле! Гага ти не е заради това, че пишеш простотии на алл чата, а заради това, че си се разправяла с него, което е още по-зле. Има си админ чат, но пак не е препоръчително смс админ и сървър админ да се разправят в сървъра, където и да било, било то и на какъвто и да е чат. Имате си ЛС във форума, можеше да го питаш и да си се изясните един с друг. Дори и с мен да се беше разправяла на алл чата щях да те гагна. Гага е правомерен според мен, чакаме червен или зелен да се изкаже по темата.

ЕДИТ: Purple haze, гага й е бил в следствие от това, че се е разправяла с него на алл чата.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Както казах НЕ съм се разправяла с него, а го попитах защо ме уби, след като МИШЕНАТА, ако беше оцелена от съотборника ми, щях да бъда сплескана от това над мен, а не той да ме убива. :] И естествено като не му изнася, ГАГ. -____-
него вече да го няма..
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Димитрова. написа:Гаг-а ми беше, защото се разправях с него на алл чата, а не защото съм ''спамила'' ''hi all, zdr и т.н''.. + това както Мартина написа горе, има ОГРОМНА разлика между *Напиша* и *Кажа* , защото както вече сте наясно някой командват говорейки по микрофона.. :] Хайде вече червен да се изкаже, че стана спам, а повечето си знаят своето. :]
Ама много си противоречиш обаче ...Може ли да ми кажеш последно разправя ли се с него или не си ?
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Димитрова. написа:Както казах НЕ съм се разправяла с него, а го попитах защо ме уби, след като МИШЕНАТА, ако беше оцелена от съотборника ми, щях да бъда сплескана от това над мен, а не той да ме убива. :] И естествено като не му изнася, ГАГ. -____-
Противоречиш си :D :D

"Гаг-а ми беше, защото се разправях с него на алл чата, а не защото съм ''спамила'' ''hi all, zdr и т.н''.."
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”