Страница 1 от 1

Как се играе "Combo" [Урок за начинаещи]

Публикувано на: 10 Фев 2018, 22:22
от Air Jordan
Много начинаещи играчи, които започнаха да влизат последно време в JailBreak сървъра, може би не знаят как се играе дуела "Combo". Случвало се е много пъти примерно да остана последен затворник и като пусна този дуел на някой който не знае как се играе, да казва: "Аве ква е тая простотия, т'ва как се играе и т.н. Така, правя тази тема с цел те да се научат и следващия път, когато играят този дуел, да имат представа какво правят. Не видях дали има такава тема, търсих доста, но ако има моля да ме извините.
Изображение

1.Когато изберете този дуел, ви излиза тази комбинация от бутони/функции, която е на примерната снимка по-горе. [Снимката е примерна както казах и искам да знаете, че винаги комбинацията е различна]
2. Какво трябва да направим? Изпълнявате комбинацията така, както ви е изписана, в случая от картинката, Вие трябва да натиснете първо бутана - "A", който Ви позволява да си преместите играча наляво, след това "W", който Ви позволява да мините напред, следва бутон "Е", след което бутана "S", който ще измести играча Ви назад, по-късно е "Space", за скок и накрая идва ред на "Ctrl", клякането.
3. Ако сте изпълнили дадената комбинация правилно и по-бързо от вашия съперник, Вие ще бъдете победител в Combo дуела.

Надявам се да съм бил напълно разбираем и темата да е помогнала на тези от вас, които до сега на са разбирали от този тип дуел в сървъра. Радвам се ако съм помогнал на някого! :)

Re: Как се играе "Combo" [Урок за начинаещи]

Публикувано на: 10 Фев 2018, 22:28
от Do You Love?
Олее благодаря ти! Полезен урок за начинаещитр (като мен) :Д

Re: Как се играе "Combo" [Урок за начинаещи]

Публикувано на: 10 Фев 2018, 23:14
от fondos
Съмнявам се някой да не знае как се играе :D Все пак браво за темата!

Re: Как се играе "Combo" [Урок за начинаещи]

Публикувано на: 11 Фев 2018, 00:09
от novachrono
Не знам за вас ама тоз урок ми помогна доста, въпреки че трябваше да се пусне доста по-рано. Браво за което, но смятам че е време да заключа темата, за да няма излишни озвучавания, а спокойно прочитане.