Проблем с менюто

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: I'm sexy and i know
Скайп профил: vitorioiv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с менюто

Мнение от Im sexy 'N i know it »

Значи проблема ми е следния : Когато влезна в SS сърварите няколко пъти ми се запазват в менюто което отначало улесни влизането ми.
След известно време забелязах че няма Resume бутон/надпис които да цъкна и натисках копчето за конзолата ,но проблема е че ако пиша
нещо в конзолата след това немога да продължа нестава с копчето за конзолата пък и няма resume - доста голям проблем ми създава ако
искам да отида в админ менюто защото нали трябва да се пише през конзолата ако някои има решение моля да сподели!
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: Проблем с менюто

Im sexy 'N i know it написа:Значи проблема ми е следния : Когато влезна в SS сърварите няколко пъти ми се запазват в менюто което отначало улесни влизането ми.
След известно време забелязах че няма Resume бутон/надпис които да цъкна и натисках копчето за конзолата ,но проблема е че ако пиша
нещо в конзолата след това немога да продължа нестава с копчето за конзолата пък и няма resume - доста голям проблем ми създава ако
искам да отида в админ менюто защото нали трябва да се пише през конзолата ако някои има решение моля да сподели!
намерих решение трябва да се заместят няколко фаила ако може някои да обясни и да :lock:
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

нямаше да е лошо да кажеш за кой файлове идва реч,за мен най удачно е да си смениш цялата папка resourse
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

Заглавието ти не е точно както трябва и е препоръчително да се смени. Въпросният файл е GameMenu.res от Resource папката, намираща се в cstrike, който след като влезеш в сървърите ти го заменя с този на сървъра. Ако не искаш да имаш това меню, а обикновеното просто теглиш чистият файл, заместваш и го задаваш само да го чете (Read Only). >> Това става като дадеш десен бутон върху файла, Свойства (Properties) и дадеш тикче на Read Only (Само за четене). А това, че не можеш да излезеш, защото нямаш опцията Resume, можеш директно да натиснеш ESC и ще те върне в игра.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

А мисля че заглавието си е точно не виждам нищо нередно и мисля че темата трябва да се :lock: а до SS версията на играта сигурен съм че работите непрестанно над нея и се надявам да излезне втората версия ако някои може да ми отговори има ли начин със сърварите на
геим менюто да има и resume да отговори моля ако не... :lock:
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”