Оплакване от Админ - Archi

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - Archi

Мнение от Igrach »

1. Nick на Админа: Archi
2. IP на Админа: 87.126.60.106
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: 3 несправедливи kick-а в 3 различни дни
4. Доказателство: Ден 1-ви - http://www73.zippyshare.com/v/82989763/file.html
Ден 2-ри - http://www57.zippyshare.com/v/86687301/file.html
Ден 3-ти - http://www49.zippyshare.com/v/42356805/file.html
5. Сървър: SlackServ.com # War3 FT 22lvl
Офтопик:
Проблема е там,че админа знае,че съм аз, знае,че на докладите му пише,че НЕ съм с хак и все пак продължава да ме киква, не го интересува мнението на другите просто не му се вярва,че някой явно може да му смачка камбата и този някой да е чист..Нека все пак някой да вземе да го предупреди, за да спре да проявява такива неоснователни своеволия спрямо по-добрите играчи от него.Защото подобно държание е характерно за 12 годишните завистливи хлапета, тип "професори", които естествено не са за този пост...
Такива като него ли ще градят репутацията на сървърите ?!!!!!
Последно промяна от DemoLitioN на 11 Юли 2013, 14:39, променено общо 2 пъти.
Причина: Редактиране по образец!
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: TpeboMaH
Скайп профил: lollypopcho0o
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - Archi

Мнение от TpeboMaH122 »

Играчо,точно ти не казвай,че той та киква несправедливо ,защото точно аз съм ти правил поне 3 демота,на които играеш с хак под името "unnamed",така че моля те недей да лаеш :)
Последно промяна от Trickster на 11 Юли 2013, 20:04, променено общо 2 пъти.
Причина: 1 Предупреждение!!! Обиди и арогантно поведение срещу потребителите е напълно недопустимо! А относно тия демота покажи ги с даденото ип не да говориш празни приказки.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
Скайп профил: martyy_we96
Обратна връзка:

Мнение от fAnI mAzA kUrA »

Така всички знаем, че играе без хак!!! и престанете да се оплаквате. НЕ Е ХАК лично аз и не само аз сме го гледали и т.н. Янко го предопреди да си играе с ника, за да нестават такива недоразумения, но ти продължаваш и аз те предопредих в сървъра, ти ми отвърна, че неможе някой да ти казва с какъв ник да играеш.. ем тогава ще си търпиш наказанията поне според мен. Немога да разбера защо играеш с различни никове играй си с своя в СС и няма да има такива безмислени спорове.
Последно промяна от fAnI mAzA kUrA на 11 Юли 2013, 20:23, променено общо 1 път.
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

fAnI mAzA kUrA написа:Така всички знаем, че играе без хак!!! и престанете да се оплаквате. НЕ Е ХАК лично аз и не само аз сме го гледали и т.н. Янко го предопреди да си играе с ника, за да нестават такива недуразомения, но ти продължаваш и аз те предопредих в сървъра, ти ми отвърна, че неможе някой да ти казва с какъв ник да играеш.. ем тогава ще си търпиш наказанията поне според мен. Немога да разбера защо играеш с различни никове играй си с своя в СС и няма да има такива безмислени спорове.
Абе какви са тия изказвания? Все едно Trickstera като влезне с друг ник и го баннат да не му се маха бана защото не си е играл с ника така ли?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Igrach »

Хайде да не спамите с глупави забележки. Аз абсолютно нищо Не съм нарушил, недОразУменията идват по друга причина, не поради факта,че съм си сменил името, в случая казах,че ТОй ме знае кой съм, и умишлено ме киква, защото по неговите думи главният ми е 'авер' и ме оставят да играя с хак !
Спрете да се оправдавате с никовете на играчите, ако знаеш какво правиш го правиш, ако не можеш да го правиш както трябва и не ти стиска да си признаеш, започваш да обвиняваш други за своите грешки! Капиш ?!!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Unknown
Обратна връзка:

Мнение от DyLtwo »

Вече не съм никакъв ама запоследно ще кажа че и аз те наблюдавах в този момент когато админа те кикна и за мене си беше хак телепортираш се и веднага се обръщаш и ги трепеш не знам как това е възмождо дори и с 3 чифта слушалки ти просто си го знаеше телепортираш се единия път фрагът ти е отляво и ти веднага след телепорта се обърна и го уби другият път телепорира се и веднага на дясно и пак го уби е добре как ги виждаше обясни ми и не всеки път да викате тои не е хак бана е махнат прегледаите 3тото демо и го вижда как се телепортира и се чуват всякакви шумове невъзможно е да различиш кои изтрел от каде идва или да чуеш стъпките не можете да ме убедите че този играч не е хак!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

На демотата хак няма.И въпросният играч е чист.Спрете да спорите. :) Моля админите да гледат по внимателно и ако трябва по дълго преди да предприемат действия.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”