/dragit.eu/up/D5Iv6SZk.png[/img]

Днес ако не ме мързи ще направя и още за веригата

NeW:

And NeW:

Модератор: Развлечения
Ти с тези изработки на дали си преуспял дизайнер ... За мечтател да..... Особено този последните два аватара изобщо не ми харесват с тези квадрадчета! 4.5/10noob'sART написа:Значи като цяло изработките са хубави, но аз като преуспял дизайнер ще ти кажа да подбираш шрифтове подходящи за всяка една изработка, а най подходящ шрифт е arial послушай съветите ми погледай малко уроци, а ако се загрудниш с нещо пиши на лс. Като цяло оценката ми е 5/10
NooB4o написа:Ти с тези изработки на дали си преуспял дизайнер ... За мечтател да..... Особено този последните два аватара изобщо не ми харесват с тези квадрадчета! 4.5/10noob'sART написа:Значи като цяло изработките са хубави, но аз като преуспял дизайнер ще ти кажа да подбираш шрифтове подходящи за всяка една изработка, а най подходящ шрифт е arial послушай съветите ми погледай малко уроци, а ако се загрудниш с нещо пиши на лс. Като цяло оценката ми е 5/10
Ние може да сме приятели на Lubownichkataaa,но ние ти сваляне репутация защото се мислиш за "преоспял дизайнер",мислиш си че твойте израбитки за ненадминтаи и само замазваш чужди изработки и слагаш твой текст и си мислиш че са твой ... Е аз мисля че си преоспял лъжльо и крадец !noob'sART написа:NooB4o написа:Ти с тези изработки на дали си преуспял дизайнер ... За мечтател да..... Особено този последните два аватара изобщо не ми харесват с тези квадрадчета! 4.5/10noob'sART написа:Значи като цяло изработките са хубави, но аз като преуспял дизайнер ще ти кажа да подбираш шрифтове подходящи за всяка една изработка, а най подходящ шрифт е arial послушай съветите ми погледай малко уроци, а ако се загрудниш с нещо пиши на лс. Като цяло оценката ми е 5/10
Май не осазнаваш кокко си смешен когато направиш нещо по=хубаво от мен ми се обади на номер 0884356610 ;)
Аааа... и да не забравя Lubow съжелявам ако съм те убидил. Просто ти казах да използваш подходящ шрифт и веднага всичките ти приателчета се лепнаха за мен и ми развалиха репотацията :(
много си отворен ми се струва? айде сега + 1 предупреждение и темата ти отива в кошаnoob'sART написа:Пратих вече псд. на iSpoxyy вее ти глух ли си или ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта