Предложение за добавяне на плъгин!
- Новак
Предложение за добавяне на плъгин!
Здравейте, приятели
С голям интерес към Jailbreak сървъра бих искал да предложа ето този плъгин. Може би доста от Вас ще попитат за какво служи той? Служи за: Когато в сървъра няма администратор (админ) който да премести даде играч CT този плъгин автоматично премества случаен играч към отбора на Полицайте.

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложение за добавяне на плъгин!
И ако този "случаен" не знае правилата какво става... Същото като без цт...
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Новак
Обърни ножа на обратно! Ако е някой свястен и знае правилата?Ками написа:И ако този "случаен" не знае правилата какво става... Същото като без цт...
- Напреднал
- Скайп профил: monkata_r
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Ами ако се падне някое FK и като няма админ който да го махне какво ще правим ?? Аз съм Противr3mix_ написа:Обърни ножа на обратно! Ако е някой свястен и знае правилата?Ками написа:И ако този "случаен" не знае правилата какво става... Същото като без цт...
- Супер потребител
- Обратна връзка:
А да си виждал скоро такива в сървъра? Когато вляза и с 10 админа не се играе (не се отнася за всички разбира се...)... Като дойдат да слагат 'случайни' хора, но да ги контролират.r3mix_ написа:Обърни ножа на обратно! Ако е някой свястен и знае правилата?Ками написа:И ако този "случаен" не знае правилата какво става... Същото като без цт...
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Напреднал
- Скайп профил: monkata_r
- Обратна връзка:
Права е ... Когато админите преместват "случайни" хора ги следят какво правят , а този плугин ще ни прецака играта ! Затова мисля че не трябва да се слага този плъгин ... Би трябвало и другите да мислят така, но ще видим ...Ками написа:А да си виждал скоро такива в сървъра? Когато вляза и с 10 админа не се играе (не се отнася за всички разбира се...)... Като дойдат да слагат 'случайни' хора, но да ги контролират.r3mix_ написа:Обърни ножа на обратно! Ако е някой свястен и знае правилата?Ками написа:И ако този "случаен" не знае правилата какво става... Същото като без цт...
- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Аз пък съм ЗА сутрин по добре да има ЦТ от колкото Само Т и да трябва само да стоиш ..
- Новак
Точно за това го предложих! Защото тази сутрин влизам рано сутринта има хора,но няма админ и какво правим стоим и чакаме админа да стане?B-Rabbit написа:Аз пък съм ЗА сутрин по добре да има ЦТ от колкото Само Т и да трябва само да стоиш ..

- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
Аз съм против , ако този човек не беше случаен , а да кажем другите да го изберат . . . така би било по - добре + сега има доста админи и рядкост е сървъра да остане без нито един админ.
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Хаха. Изобщо не е рядкост. Рядкост е да има такъв там всъщност.iHate написа:Аз съм против , ако този човек не беше случаен , а да кажем другите да го изберат . . . така би било по - добре + сега има доста админи и рядкост е сървъра да остане без нито един админ.

I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
Да , рядкост е да се срещне член от екипа ако затова става въпрос , но под админ аз включвам и СМС-ките, въпреки че повечето не знаят правилата поне ги трансферват когато е нужно.Ками написа:Хаха. Изобщо не е рядкост. Рядкост е да има такъв там всъщност.iHate написа:Аз съм против , ако този човек не беше случаен , а да кажем другите да го изберат . . . така би било по - добре + сега има доста админи и рядкост е сървъра да остане без нито един админ.
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Аз съм против тоя плъгин защото както казаха по горе в темата "ако метне случайно някой ФК" но съм за измисляне нещо по въпроса защото наистина по някой път хората стоят безцелно и чакат админ да метне някой КТ. Ако в slackserv има допри скриптерчета да направят плъгин, който ако след 2 jb day незасече CT онлайн да пуска вот на играчите с лист на всички плейъри в сървъра. Те да гласуват и плейъра с най много гласове да се мести от плъгина CT съмнявам се че е невъзможно но дали ще се намери кандидат за тази нелека задачаr3mix_ написа:Здравейте, приятелиС голям интерес към Jailbreak сървъра бих искал да предложа ето този плъгин. Може би доста от Вас ще попитат за какво служи той? Служи за: Когато в сървъра няма администратор (админ) който да премести даде играч CT този плъгин автоматично премества случаен играч към отбора на Полицайте.

- Напреднал
- Ник в играта: Toni Todorov
- Скайп профил: todorov.14
- Обратна връзка:
И аз съм против !!! ками е права !
Ден без футбол е загубен ден.