[Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - benefist

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - benefist

Мнение от MACAKA »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 17
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете вашето име! - Петко
4. Напишете вашият ник! - benefist
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? - Здравейте... Искам да кандидатствам отново за този пост на Помощник админ поради причината,че напоследък във сърварът играх
със различни никове и наблюдавах как се отнасят играчите със сърварът ( реклами, рогаене на сърварът, Ретрйив, и т.н)
Реших пак да се пробвам за този пост изчаках месец от първият ми опит за кандидатура...
Разбира се админите станаха много по-редовни от преди и сега когато влизам виждам как има контрол. Но не всеки път когато админ лефтне от сърварът почват рогаене, недисциплинирано поведение спрямо другите играчи много често се налага да правя компромиси и да се карам донякъде на играчи как псуват и се държат враждебно един към друг.
Всичко това го правя за да видя сърварът отново добре строг админ съм. И понякога съм и доста дружелюбен админ но спрямо нарушителите винаги има леки шегички и след това наказание.
След това разбира се получават своето наказание било то псувня, било то Реклама и т.н
6. Начин за връзка: скайп. - nbkzkreedz
П.С Надявам се да простите грешките от преди 1месец обещавам,че няма да се повтарят. Лека петъчна вечер !!! (:
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - benefist

Мнение от bazookA »

От мен имаш Против. Беше админ и много бързо се издъни.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - benefist

Мнение от Ianko »

bazookA написа:
Ianko написа:Koga e bil admin tozo q mi primoni benefiat
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =49&t=8666 - Приетата му кандидатура.
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =54&t=9029 - Провиненията му, за които му махнаха правата.
Беше админ около месец и има бая издънки.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”