Предложение за правило [BaseBuilder]
- Много Добър
- Ник в играта: VisioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за правило [BaseBuilder]
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави правило да не се мести след като е изтекло времето за строене. Само админите когато видят Air да имат право да махнат блок за да може да се влезе в базата.
2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Като си си направил калпава сам си си виновен.Пък и хора като мен се дразнят като гледат хората как се заграждат по средата на рунда.
2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Като си си направил калпава сам си си виновен.Пък и хора като мен се дразнят като гледат хората как се заграждат по средата на рунда.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложение за правило [BaseBuilder]
Аз съм твърдо против !
1-На секи се случва да не направи хубава база или аир (Но не винаги има админи !)
2-На секи се е случвало да се падне 2-ка като влиза в сървъра и да има 10-20 сек за строене.
1-На секи се случва да не направи хубава база или аир (Но не винаги има админи !)
2-На секи се е случвало да се падне 2-ка като влиза в сървъра и да има 10-20 сек за строене.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
И аз съм против, а причините с които съм съгласна са изброени в горния пост.
I'll see you soon then..

- Новак
- Ник в играта: EdwardwOw~
- Скайп профил: wankata_stz
- Обратна връзка:
Против , поради същите причини.DamnY0U написа:Аз съм твърдо против !
- Активен
Хей хей това е супер нечестно .. Значи ако аз влезна и остават 20-30 секунди оставам без база , а админа ще влезне и ще си я направи ? Или пък някой продължават да строят 1-2 минути след края на билд тиме ... Трябва да се забрани това строене ...EdwardwOw < 33 написа:Против , поради същите причини.DamnY0U написа:Аз съм твърдо против !

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
>sLk> написа:Хей хей това е супер нечестно .. Значи ако аз влезна и остават 20-30 секунди оставам без база , а админа ще влезне и ще си я направи ? Или пък някой продължават да строят 1-2 минути след края на билд тиме ... Трябва да се забрани това строене ...EdwardwOw < 33 написа:Против , поради същите причини.DamnY0U написа:Аз съм твърдо против !
По темата съм Против има едно нещо за вземане от /shop което се казва Battle Build и е [45 cr]

- Активен
- Ник в играта: [Pr0]-Fr33z !n The S
- Скайп профил: mitko_61942
- Обратна връзка:
ПротивDamnY0U написа:Аз съм твърдо против !
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Няма нужда от правило за играчите тъй като те не могат да местят след BuildTime, освен ако не са си взели BattleBuild. Колкото до Админите за тях има правило, че нямат право да местят, освен ако няма Air база или запушване на зомби базата.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека