2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - - Ако ми покажете от къде да ги Видя ще Ви докажа ..
3. Напишете вашето име! - Петър
4. Напишете вашият ник! - HeatoN /A/
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) -
Ами като цяло в момента съм SMS Admin , поради простата причина ,че ме мързеше да си правя рег и да кандидстствам ... макар,че шанса е малък да бъда приет все пак се опитвам , тааа искам да съм админ поради простата причина , че постоянно има WALL HACKS(незнам за какво им е този WALL , но ГО ИМА и си личи (особено при CT), също постоянно има TK(с гранати) , постоянно някой бъгва , обижда ... сигурно ще кажете за обидите гагвай,киквай ... добре гага не работи ... киквам го над 10 пъти той пак влиза ЕЕЕМИ то омръзва ...

6. Начин за връзка: скайп. - Ще Ви го дам на PM
Искам да Ви кажа ,че не съм перфектен , но се опитвам да си свърша работата ... като цяло в сървъра iHate е най-редовният в сървъра ... има сумати SMS .. и нищо не правят , някои хора от сървъра ще докажат ,че аз се трудя супер много .. опитвам се да вкарам ред , но никой друг не помага ... вечерта влизат доста админи но ..... НЕМОГА ДА ВИ ВИНЯ .. имат си живот и така нататък ... , но все пак ..

Честит празник . И успех на всички