Като заначало..
Всеки път когато мапа се смени , дава някакви си измислени ерори в конзолата и КИКВА ЦЕЛИЯТ СЪРВЪР ... после като влезем в сървъра става ОТНОВО и ОТНОВО поне към 3,4 пъти ... и то половината хора им е омръзнало -_- надявам се да го оправите.
Второ..
Проблема с GAG-a .. аз засега съм (SMS) Админ .. и ми писна ;) Киквам по 150 пъти той пак обижда ..и на мен ми омръзва нямам какво да направя ... немога да го гагна да кажеш , да не обижда там еди си колко време , ми той пак влиза и пак обижда ... :Х И аз заради него немога да гледам другите нарушители :Х :Х Надявам се да го оправите в най скоро време...
Трететият проблем
Той не е МНОГО ГОЛЯМ ,но ВСЕ ПАК ... проблема с е Team Change ... като опитвам да метна себе си от CT към T И дава някаква странна грешка в ... пише ,че ме е преместило и пише някакъв CLIENT ERROR и не ме мести като цяло ...

Четвъртият ...
ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ , всеки път когато се ресне мапа и всички отиват T .. ми ако няма админм, който да направи трансфера какво правим тогава ? Защо не го направите автоматично да добавя няколко T-та ?
Със сигурност има и други проблеми, но не се сещам в момента