Куп проблеми с сървъра JailBreak ..

Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Куп проблеми с сървъра JailBreak ..

Мнение от HeatoN /A/ »

Здравейте, реших да направя една тема с почти всички проблеми с JB-то.

Като заначало..
Всеки път когато мапа се смени , дава някакви си измислени ерори в конзолата и КИКВА ЦЕЛИЯТ СЪРВЪР ... после като влезем в сървъра става ОТНОВО и ОТНОВО поне към 3,4 пъти ... и то половината хора им е омръзнало -_- надявам се да го оправите.

Второ..
Проблема с GAG-a .. аз засега съм (SMS) Админ .. и ми писна ;) Киквам по 150 пъти той пак обижда ..и на мен ми омръзва нямам какво да направя ... немога да го гагна да кажеш , да не обижда там еди си колко време , ми той пак влиза и пак обижда ... :Х И аз заради него немога да гледам другите нарушители :Х :Х Надявам се да го оправите в най скоро време...

Трететият проблем
Той не е МНОГО ГОЛЯМ ,но ВСЕ ПАК ... проблема с е Team Change ... като опитвам да метна себе си от CT към T И дава някаква странна грешка в ... пише ,че ме е преместило и пише някакъв CLIENT ERROR и не ме мести като цяло ... :)

Четвъртият ...

ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ , всеки път когато се ресне мапа и всички отиват T .. ми ако няма админм, който да направи трансфера какво правим тогава ? Защо не го направите автоматично да добавя няколко T-та ?

Със сигурност има и други проблеми, но не се сещам в момента :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Re: Куп проблеми с сървъра JailBreak ..

Мнение от U.S.S. Voyager »

При проблемите от 1-3 ок да ги оправят, а за 4 ти преставяш ли си какво ще е едно ФК да мине ЦТ и няма админ много хора ще се откажат да играят в сървъра. Играех ЖБ в една друга фирма където ставаше които прув се метне ЦТ той е ЦТ и там имаше мн ФК-та и на втория ден ми оммръзна така че за 4-тото съм напълно ПРОТИВ !!!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от HeatoN /A/ »

Е значи , ако няма админ нека всички за T ?
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Ми да, а и според мен Червените вече са го обсъждали + може ако някой от Т има скайп на админ в сървъра дори и на смс админ да му каже да влезне да метне ЦТ и така :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

HeatoN /A/ написа: Второ..
Проблема с GAG-a .. аз засега съм (SMS) Админ .. и ми писна ;) Киквам по 150 пъти той пак обижда ..и на мен ми омръзва нямам какво да направя ... немога да го гагна да кажеш , да не обижда там еди си колко време , ми той пак влиза и пак обижда ... :Х И аз заради него немога да гледам другите нарушители :Х :Х Надявам се да го оправите в най скоро време...
Не че много гледаш другите :tooth: Като обиждат първо ги гагни после киквай...

HeatoN /A/ написа: Трететият проблем
Той не е МНОГО ГОЛЯМ ,но ВСЕ ПАК ... проблема с е Team Change ... като опитвам да метна себе си от CT към T И дава някаква странна грешка в ... пише ,че ме е преместило и пише някакъв CLIENT ERROR и не ме мести като цяло ... :)
Това не винаги става... По принцип в началото като се метнат няма проблеми..после в средата на мапа като някой смс тръгне да мята се случва ;д
HeatoN /A/ написа: ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ , всеки път когато се ресне мапа и всички отиват T .. ми ако няма админм, който да направи трансфера какво правим тогава ? Защо не го направите автоматично да добавя няколко T-та ?
Ами повярвай ми...виждала съм да играят и 9 човека без да има цт. А ако има едно цт и е ФК няма да останат повече от 3ма... Смс админи винаги могат да се намерят будни, а понякога и админи... Въпросът ти "ми ако няма админм, който да направи трансфера какво правим тогава ? " може да се зададе по същия начин, но за ФК-тата нали?

За тези проблеми се знае отдавна... Даже ако не се лъжа не е първата тема ;д
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Обратна връзка:

Мнение от iHate »

Куп теми за тези проблеми , казаха , ще ги оправят да имаме малко търпение. Относно четвъртият " проблем " в сървъра нон стоп има админ , ако не сме ние , то там ще са смс-ите ... + както войаджър каза ако едно ФК мине ... както и да е , то надали ще се одобри.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: NeSTeA
Обратна връзка:

Мнение от NeSTeA_ »

Става ли преди да пускате теми, да проверите дали вече няма такава във форума... На мен лично ми писва представям си на администраторите и модераторите какво им е. :) Иначе относно проблемите, мисля че са малко хората които не знаят за тях. :)
Офтопик:
А ти да не се надяваше, че като пуснеш такава тема, че ще помогнеш на червените по някакъв начин и това ще ти е в плюс за кандидатурата за пом. админ? :hmm:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Проблемите са оправени, вече всички СМС Админи имате достъп до amx_gag и за улеснение amx_gagmenu
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”