Оплакване от несправедлив бан - egas

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - egas

Мнение от egas »

1. Вашият ник: egas :ban:
2. Сървър: Slackserv.com # Dust2 Arena
3. Ник на админа: Smarfcheto или от тоя сорт
4. Вашето IP: 89.215.13.170
5. Причина, поради която сте наказан:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin smarf4eto0.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : egas
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 746601341 '
[AMXBans] Your IP : ' 89.215.13
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=c42f68c140 (dox.bg тъй като сайта ви за upload не работи)

ПС: Искам да ви поздравя за екипа, който сте подбрали в този сървър. Рядко срещана кадърност(с изключение на един двама, явно другите просто са Играчи с привилегии, пък така е де, за какво им е да гледат за хакери дори и при сигнал от мнозинството, което в често от случаите бива наказвано с гаг заради напористото си държание да махнат хакера - популярната и може би единствената команда amx_gag. А в този случай съм много изумен как се намери кадърник да ме банне, пък дори и да не излиза спец, не вярвах че тази команда я знаят мнозинството! Пз Т.Митринджаков
Последно промяна от egas на 07 Окт 2013, 23:40, променено общо 1 път.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: Wallhack

Мнение от Popi »

Не мога да разбера какви админи има този сървър. Когато има ОЧЕВАДЕН хак включително и СПЕЕД стоите по 20 мин спектатор да гледате дали наистина е хак, а когато някой е чист го баннвате дори и без да минете спектатор.
Да не говоря за това, че има админи, които си позволяват да използват тези нещица наречени wall. А когато бъдат помолени да покажат демото си те или гагват или просто ти отговарят “Нямаш право да го искаш”.
Когато някой играч каже, че има хак админите не реагират и плюс това гагват дадения играч.
Жалко е за сървър с толкова много хора да има толкова псевдо админи.
Скъпи админи, до колкото ми е известно вашата работа е да следите за реда...а НЕ само да си играете играта и да се правите на играчи.
Отностно темата.. ПЪЛНА ПАРОДИЯ!!!!!!!!!!
[21 Oct 2013 21:56:51] Ianko: еми вие го правите.. спри да пишеш глей си работата и това е
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Може би не съм правилния който ви го казва , но първо темата не е с правилно заглавие и втори попи това не го пиши тук, а те като банват грешно играчите се оплкават гледат им демотата и ако са чисти им ги махат
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Guardian Angel
Обратна връзка:

Мнение от Guardian Angel »

То в демото няма и грам съмнение за каквото и да било нарушение. И всичко казано е вярно, просто няма никаква реакция от страна на админите като има хакове. Просто обикновени играчи с админски права , само си цъкат и не предприемат никакви действия, абсолютно всяка вечер влизаме да играем и винаги 1 и съща история. ДОри веднъж като почнахме да повтаряме на админа да иде спектатор щото имаше 2 хака той ни гагна на 5-ма човека за по 24часа за да млъкнем .... няма смисъл от коментар . Компетенция на макс.

Гагнал съм ви защото е имало причина, когато издавате администраторите така ще е ;) За вас има специален чат в който да се оплаквате намира се на say_team @ msg. Когато даден играч прецъква wall -a и има някои спект и 50 играча почнете да спамите на админа мислите ли че съответно играча няма да се усъмни и да си спре хака?
Изображение

It's your choice how to live !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Karchev
Скайп профил: icouou
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - egas

Мнение от Karchev »

чист, а попи относно твоя коментар , не забравяй да споделиш кои админи си позволяват да играят в нашите сървари с wallhack ,поглеждаш най-горе в дясно, където пише екип избираш администатори или глобални администатори пишеш им по скайп от рода на "този ме притеснява" и те ще си свършат работата.. дали на някои от нас ще възложат задача за следене дали те ще си го следят си е тяхна работа, но не се безпокой трудно ще остане незабелязан такъв админ!
Последно промяна от Karchev на 08 Окт 2013, 00:56, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - egas

Мнение от Ивчо »

Бана е махнат.Колкото до това ,че админте са некадърни и гледат по 20 минути хакера. , специално от @Popi и @Guardian Angel съм получавал оплаквания от колеги ,че държанието ви е безобразно и постоянно спамите на админите.При пълен сървър и постоянния спам е нормално да се забавят.Още не съм видял демо на админ който 20 минути гледа хакер.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”