2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Не съм сигурен колко са точно, но със сигурност надвишават и 100. Проверка по ИП можете да направите, ако желаете. :-)
3. Напишете вашето име! - Александър
4. Напишете вашият ник! - zatiO
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Значи, няма да ви давам някакви изкуствени причини, само и само да ви се издигна в очите. 1. Сървъра е известен, много посещаем, и много често влизат хакери. Не постоянно има админ и когато някой досажда и пречи на нормалната игра, честните играчи един по един се изпаряват - всеки един играч е важен за сървъра.
2. Доста често играчите изпадат в нервни кризи, заради така нареченото "фрагване" (което не е забранено, поне не пише така в правилата) и започват да изреждат нецензурни действия с родата на другият до трето коляно. Всички знаем, че е грозно и некултурно да слушаш/четеш някакви недоусмислени изказвания, които нямат никаква цел освен обиждането на някого. Случвало ви се е дори и в градският транспорт и не е гот, нали ? Доста често админите в сървъра не обръщат внимание на това.
3. Аз лично, си позволявах да играя с хакове, доста съм наясно с тях, повече от доста дори. Мога да разпозная един хак дори когато той не е видим.
4. Уморен съм от наглост и безочливост, и просто искам нормални отношения и нормална игра. Всички влизат в сървъра не за да ги псува някое "прегряло" дете или да бъдат лишавани от нормална игра, защото някое разлигавено дете е влязло с хака и пречи на играта. Като цяло бих искал да помогна с каквото мога на сървъра да върви само напред и нагоре, и играчите да получат нормална игра.
6. Начин за връзка: скайп. - alexander.krastev5
Това е от мен, пожелавам си късмет (