[Кандидат админ] Zombie + Jetpack - joksss

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: joksss
Скайп профил: dunci11
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Zombie + Jetpack - joksss

Мнение от joksss »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - На 15 години съм .. на 4 юни правя 16 ..
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги . Играя във веригата ви от 28 Фев 2013
3. Напишете Вашето име! - Стоян
4. Напишете Вашия ник! - joksss
5. За кой сървър кандидатствате? - В заглавието съм написал
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Защо ли ? Защото в сървъра е мазало . Никакъв админ не влиза , само некви смс админчета дето си позволяват в аммота-та и си играят. Един сериозен админ не преглежда докладите в сървъра . Един сериозен админ не се подхвана да направи нещо хубаво за сървъра а чакат на готово на играчите .
7. Skype за връзка: - dunci11

П.П : Не гледайте ,че имам 2 мнения . Работата на един администратор или играч е .
1.Да кисне в сървъра и да следи какво се случва в него (Дали има хакери , дали играчите обиждат и т.н.т)
2.Да не са спамят във форума и да киснат тук постоянно . Трябва повечето време да го отделят в сървъра ;)
Работил съм в много вериги на големи постове . Най-сериозната верига беше neverlose-gaming.info (извинявам се за рекламата) като пост отговорник на 5 сървъра :)
Надявам се да няма проблеми и да бъда одобрен във ващата верига. Лек ден ! :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Slackserv.com # Zombie + jetpack

Мнение от Ianko »

нямаш годините и не съм те виждал никога! отхвърлен
Изображение
Заключено Заключено