Как да си оправим чата в Jail сървъра + полезни bind команди
- Баннат
- Ник в играта: Fr3sH*###*[KiLl3r@]
- Вашият пол е: Мъж
Re: Как да си оправим чата в Jail сървъра + полезни bind ком
Kaде беше Num Lock
Като българин съм се родил,като българин се боря,и като българин ще загина ! Краля на кеча :Дан Колов
- Баннат
- Ник в играта: Fr3sH*###*[KiLl3r@]
Еми например знаеш ли как да бинтвам команди примерно :fz v kiliq na zadna stena otklni mre izleze mre ..как да го бинтвам само с 1 копче като натисна j ..и да се появява в чата ??
I'm a @n0nIIm3[N] ! :@@ !
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Значи, ако искате да си "bind"-нете команда и "time" правите следното:
bind p "say Freeze v izolator na zadna stena" (на мястото на буквата "p" можете да сложите символ по избор)
bind o "say /time 5" (това е за време на мястото на буквата "о" можете да сложите символ по избор, и на мястото на "/time 5" можете да напишете "/time 10", "/time 15", "/time 20".
bind p "say Freeze v izolator na zadna stena" (на мястото на буквата "p" можете да сложите символ по избор)
bind o "say /time 5" (това е за време на мястото на буквата "о" можете да сложите символ по избор, и на мястото на "/time 5" можете да напишете "/time 10", "/time 15", "/time 20".
- Аматьор
- Ник в играта: DaNiElG
- Скайп профил: daniboi51
- Обратна връзка:
- Аматьор
да,ама какъв символ ,от символ какво имаш предвит ??
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Има предвид копче. Ако напишеш това, което е написал Пламен в конзолата, когато натискаш р ще ти пише това в чата.Barca написа:да,ама какъв символ ,от символ какво имаш предвит ??
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Аматьор
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Явно не го пишеш правилно. Ето още един пример:
bind j "say Freeze na liniq, otkloni mre"
Пишеш това в конзолата и когато натиснеш j то излиза в чата.
Също така ако напишеш bind p snapshot като натиснеш р снимаш и снимките се записват в папката cstrike под името на мапа.
bind j "say Freeze na liniq, otkloni mre"
Пишеш това в конзолата и когато натиснеш j то излиза в чата.
Също така ако напишеш bind p snapshot като натиснеш р снимаш и снимките се записват в папката cstrike под името на мапа.
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Ако някой още не е разбрал ще дам малко по-подробно обяснение. Биндът позволява чрез дадено копче да зададете команда в конзолата вместо да я пишете по старомодния начин. Когато зададете команда за бинд в конзолата например "bind z "nick Player" това "nick Player" чрез натискане на бутона "Z" се изписва мигновенно в конзолата вместо да я отваряте и на ръка да я изписвате. Същото е и с команда за JailBreak. Вместо да натискате "Y" и на ръка да изписвате в горния ляв ъгъл на екрана или чрез конзолата с "say TEXT" можете да зададете на определен бутон да прави това действие вместо вас чрез следния bind "bind "бутон" "say TEXT". Като вместо бутон пишете определена буква или число , а на TEXT изписвате командата която затворниците трябва да изпълняват. Надявам се , ако не сте разбрали горните постове да съм ви помогнал.
Последно промяна от aHaJLruH на 13 Авг 2014, 00:34, променено общо 1 път.

- Напреднал
- Ник в играта: Crixus
- Обратна връзка:
А с другите копчета (не цифри) като например o,p,[,],' по същия начин ли се прави ?
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Да...ivan18 написа:А с другите копчета (не цифри) като например o,p,[,],' по същия начин ли се прави ?
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Новак
- Ник в играта: BGXTCS
- Скайп профил: sladur4oo_bee
- Обратна връзка:
Божидар добре,че си ти да напишеш биндовете ,че много хора се бъркат докато го пишат и стават фалове ,благодарско ! 

Smoke weed evry day ,baby !
- Новак
аз биндвам например:
bind f "say /me"
bind f "say /me"
p
- Напреднал
- Ник в играта: Stanislaff
- Скайп профил: slavka6nika
- Обратна връзка:
В тема на JailBreak си защо пишеш биндове за други сървъри?aHaJLruH написа:Ако някой още не е разбрал ще дам малко по-подробно обяснение. Биндът позволява чрез дадено копче да зададете команда в конзолата вместо да я пишете по старомодния начин. Когато зададете команда за бинд в конзолата например "bind z "nick Player" това "nick Player" чрез натискане на бутона "Z" се изписва мигновенно в конзолата вместо да я отваряте и на ръка да я изписвате. Същото е и с команда за JailBreak. Вместо да натискате "Y" и на ръка да изписвате в горния ляв ъгъл на екрана или чрез конзолата с "say TEXT" можете да зададете на определен бутон да прави това действие вместо вас чрез следния bind "bind "бутон" "say TEXT". Като вместо бутон пишете определена буква или число , а на TEXT изписвате командата която затворниците трябва да изпълняват. Надявам се , ако не сте разбрали горните постове да съм ви помогнал.
Ето ви още полезни биндове :
Bind z ultimate (Отнася се за War3 със този бинд чрез натискане на бутона "z" пускате башият "ultimate")
Bind k +simonvoice (Отнася се за JailBreak със този бинд чрез натискане на бутона "k" можете да говорите по микрофона)
Bind q +power1 (Отнася се за SuperHero със този бинд чрез натискане на бутона "q" пускате вашата първа магия по номерацията в долния ляв ъгъл". Същото е и със 2рата магия , но вместо "power1" пишете "power2")
Bind q +hook (Ако сте администратор в даден сървър и имате нужният флаг можете да използвате , чрез тази команда hook разбирасе ако съответният сървър има този плъгин. Също е и със grab и rope , но ги пишете вместо hook)
По темата ще кажа браво на Божидар, защото се е сетил да помогне на тези който не знаят да правят биндове

Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
хелп ! . . kp_1 ми изписва " isn't a valid key" и нищо не става от num locka ...
EDIT: Оправих се.
EDIT: Оправих се.
- Новак
- Ник в играта: - 1nv1[N]c1bL3 -
- Скайп профил: fuckam4da
- Обратна връзка:
Благодаря за командите. Така играта ще върви по-бързо и лесно. Само да ти кажа, че последната команда е невалидна :S
Ръката която дава, не обединява!

- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Хора, ако може да ми помогнете. Проблема ми е следния когато се съберем 7 ЦТ мен все ме килва, незнам как става този номер и с какво съм го причинил. Този проблем се появи преди около 3 дни. Не исках да правя нова тема и да занимавам много хора с този проблем затова го написах тук. Благодаря предварително.

Офтопик:
Never Give Up! John Cena
- Супер потребител
- Обратна връзка:
По принцип, когато картата е малка, така става. Понякога убива и от Ттата.skw3r0w написа:Хора, ако може да ми помогнете. Проблема ми е следния когато се съберем 7 ЦТ мен все ме килва, незнам как става този номер и с какво съм го причинил. Този проблем се появи преди около 3 дни. Не исках да правя нова тема и да занимавам много хора с този проблем затова го написах тук. Благодаря предварително.
Офтопик:
Офтопик:
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Новак
Като написах в конзолата bind kp_1 "say /time 10" ми пише "kp_1" isn't a valid key някакви идеи как да го оправя?
- Новак
При мен се получи не знам защо при теб не ставаSaD MaD написа:Като написах в конзолата bind kp_1 "say /time 10" ми пише "kp_1" isn't a valid key някакви идеи как да го оправя?