Мнение за windows 8 ?
- Аматьор
- Ник в играта: WEED
- Скайп профил: lyydchoskill1337,serko_6
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Мнение за windows 8 ?
Заглавието.
С мен който-иска! Срещу мен-който може!
Нито капка страх, нито крачка назад!

- Зарибен
- Ник в играта: Fragmann
- Обратна връзка:
Re: Мнение за windows 8 ?
Аз бях с windows 8 не си го обнових с windows 8.1, като цяло съм доволен..
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
може би най добрия след хп поне за мен,по добър е и от 7мака ,просто е малко по трудно да привикнеш към метро интерфейса в началото,но с няколко клика на мишката и тва са оправя 
Едит: м да и аз вече съм една година с него,ако не и малко повече

Едит: м да и аз вече съм една година с него,ако не и малко повече

- Супер потребител
Вече мина година от както съм с win 8 и съм много доволен,доста по-бърз от win 7 и остава най-добрия windows от всички за сега(за мен).
- Аматьор
- Ник в играта: WEED
- Скайп профил: lyydchoskill1337,serko_6
- Обратна връзка:
Благодаря Ви. 

С мен който-иска! Срещу мен-който може!

- Аматьор
- Ник в играта: chushchicaspraz
- Скайп профил: chuchchica
- Обратна връзка:
Хубав интерфейс лесна за работа и удобна.
Последно промяна от chuchshchica на 18 Мар 2014, 14:06, променено общо 1 път.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
скоро се не бях смял на по голяма глупостchuchshchica написа:1. Windows 8 не е по-лека операционна система. Пести около 200 MB RAM и толкова. Може да е ново и различно ядро, но няма никакви оптимизации за стандартния софтуер. Може би има само за Metro приложенията. Извинявам се - не мога да седя само в метрото! Скоростта на зареждане (boot time) е евтин трик и отива на кино, ако спрете Hibernation!
2. Изключителна глупост е да има съвсем отделни акаунти за софтуера, който се ползва в метро интерфейса и извън него. Какво имам предвид ли? Инсталирах Google Chrome през метро интерфейса. Зададох го като Default браузър. Излязох от метрото, щото ми е тъпо да нямам бутон за минимизиране и затваряне на браузъра и да махам като луд с мишката по екрана. Стартирах браузъра и си въведох мейла за синхронизация - всичко ок. В един момент влязох в метро хрома (нямам думи просто) и какво да видя - чисто нов хром без моите настройки и промени. Да не говорим за тъпотията метро приложенията да се инсталират само през метро интерфейса. Тоест, ако въведеш линка към подобно приложение в браузър извън метро интерфейса те чака изненада - няма да имаш бутон за инсталиране! Е нали пак на същия комп ше го инсталирам бе, мама ви проста?
3. Изключителни ограничения за крайният потребител. Забранено е всичко - не можеш да инсталираш драйвер, който ти искаш. Нееее - той трябва да е минал одобрението на Microsoft. Не можеш да имаш собствено меню за програмите, които ползваш - трябва да ползваш метрото, разбира се. Излизането от акаунт, рестарта и изключването на компютъра са доста сложна мисия и изисква познания на клавиатурни комбинации от поне 3 клавиша или ръчкане по ъглите на екрана, после натискане на няколко менюта и ако имаш късмет си намерил бутона за Shutdown. Имам чувството, че тази ОС е направена с мисълта никога да не се изключва - ама как ще изключиш нещо толкова шарено и яко, току виж си изтървал някоя важна новина от 'Живите плочки' :ag:
Заключение: Windows 8 е проектирана за използване само и единствено чрез метро приложенията си и вградения в системата софтуер. Тоест перфектна за таблети и ужасна за лаптопи и настолни компютри. Обаче повечето таблети с Android 4 могат да бият осмицата по производителност и възможности отвсякъде. Та изводите си направете сами.
Приятно тестване. Аз бях до тук

- Новак
- Ник в играта: Taylor
- Обратна връзка:
Мога да кажа абсолютно същото. Уникален е сам по себе си , вярно е че отначало трудно се свиква но ... след време осъзнаваш че имаш една изключително стабилна ОС!fondos написа:Аз на лаптопа съм с Windows 8 , чесно да ти кажа съм много доволен.