ЕДИТ: Мариана го банна обаче тоя 6ефата пак влезна ;х
При 1 спечелен рунд като Т печелиш life при убиване на Т от CT пак печелиш по 1 life, така че не знам какъв вие проблемаfondos написа:Аз предлагам да е така с животите -
Пример: Аз съм КТ и трябва да убия поне 3-ма човека за да получавам по 1 лайф. Така според мен е най справедливо
Принципно не разбрах точно какви са ти идеите за сингатури, но окей, щом смятате, че ще подобри сървъра. Само ще добавя, че животи се дават постоянно без да взимаш фраг и за това спамят с тях, не се получава така както го написа. В сървърите, които се играе най-много детрън винаги е било така - купуваш/убиваш - взимаш life. На мен проблемът ми е, че като влезна във сървъра и има повече хора се затормозява не само моята игра, а и на всички останали играчи с всичките животи, които се размятат навсякъде, особено на по-лесните карти. Разбирам, че е досадна работа и постоянно трябва да се правят промени докато се нагласи сървъра, но точно за този сървър постоянно има нови идеи и си струва да се работи по него.georgii.s написа:Целта е в скоро време да сменим парите от шопа с животи и да се балансират по такъв начин по който да може всичко да се ползва. Също така може би евентуално никовете ви ще се запазват в всички сървъри без да пращате смс и т.н с цел да не се краде life, кредити и т.н! Относно deathrun обмислям също така да се добави статус със сигнатури които ще се показва в сайта. Скоро време ще до оправим мода и ще го пуснем всичко е с цел по голямо разнообразие в сървърите.
При 1 спечелен рунд като Т печелиш life при убиване на Т от CT пак печелиш по 1 life, така че не знам какъв вие проблема
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост