Здравеите искам да се оплача от несправедлив бан !!
1. Името на играча с което е СМС Админ/Вип - kr0z,phil
2. Сървър в който е СМС Админ/Вип - SlackServerHideNseek
3. Причината поради която искате да му бъдат свалени правата. -Несправедливо отношение бан без причина ...
Тъй като се засичахме в едно kz_lj2 (ако си бил ти)ми обясняваше как можеш 389 speed на определен вид Jump.НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО,ако ти си прочутия nublcown,нека тези които разбират от хакове да погледнат ето тези клипове,по темата да пишат хора които са компетентни по въпроса,а не такива които от вчера са започнали Jump.Ако Nicky види оплакването ще чакам неговото мнение.
Последно промяна от kr0z на 27 Юли 2014, 15:01, променено общо 1 път.
Напълно ясен си ми с тези 77+ гайн на права повърхност.
Особено на снимка "nubclownn" се вижда перфектно как си скачаш с хакчето.
Дори без грам срама и мозък идваш да се оплакваш след като си 100% виновен.
Не стига, че се оплакваш ами и редиш наред. За такива като теб трябва да си баннат навсякъде. Хем цъкаш с хак, хем се имаш за про и в същото време се оправиш на отворен. Чак искаш и обяснение кой кого бил баннал. Първо не ти е работата, а второ нещо ме съмнява този баннатия да не си случайно ти.
Бат ви виктим ми разправяше, как едно време мятал по 75-76 гайн, ама трудно и то след като е киснел по 10 часа на ден в лж сървъра. А 75-76 гайн се прави МНОГО трудно (не говорим за аир). А ти тук ми предоставяш снимки как си плескаш с по 81 гайн. Евала ти правя, че си толкова глупав и самонадеян, че да се опиташ да измамиш колко си невинен и да продължиш да се правиш на ПРО с хакчето в сървъра. Тези работи не минават туко-така скрити. Но добре, че си и ти сам да си покажеш хака със снимките. Не си прави труда да се оправдаваш как твой авер цъкал с ника ти и правил този статс и ти не си знаел, че е бил с хак.
Причтелче ела в моя град ще скачам пред тебе само ела моляте ела плс ела ще видиш че много бъркаш разбираш ли ??? Кюстендил е градът ела ще се разбереме да видиш един път питаи dakatA да видиш кфо ще ти каже той е от моя град !!!
((((((и да продължиш да се правиш на ПРО с хакчето в сървъра.))))- пич не се мисля за про а ти си пълен нубб.
И да попитам главните администратори какво мислят по въпроса че вас си ви слушам по цял ден какви ми ги говорите !