Проблем с четенето на ip от конзолата
- Новак
- Ник в играта: xBaHu ;p
- Скайп профил: vaka1001
- Вашият пол е: Мъж
Проблем с четенето на ip от конзолата
Здравейте, имам такъв проблем. Когато искам да снимам ип-то на някой играч нарушил правилата, като ми излиза ип-то ми илиза това: http://imgup.slackserv.com/890lmag96p949ww4w0.bmp. Някакви идеи защо става така или трябва друга cs?
- Аматьор
Re: Проблем с четенето на ip от конзолата
Не е от цс-а ти, а от "гениална идея" на човек от екипа на слаксърв ужким за защита на играчите.
- Аматьор
Това за IP-тата на играчите е така при всеки.. Сигурно някаква защита.. 

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
По-добре тaкa, че имaше тaрикaти които вземaт ипто нa няокой който ги е ядосaл е се зaпочвa як флуд
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчите

- Зарибен
- Ник в играта: Fragmann
- Обратна връзка:
Добре а ако някой играч иска да се оплаче от даден човек като не може да му вземе ип-то?Genata написа:Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчите
- Зарибен
- Ник в играта: нямам :P
- Обратна връзка:
има amx_lastfragman написа:Добре а ако някой играч иска да се оплаче от даден човек като не може да му вземе ип-то?Genata написа:Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчите
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
- Баннат
- Ник в играта: NXMDOiOLL^
- Скайп профил: krisko.picha
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Това с ограничаването на amx_showip е страшна простотия. Сега тря да чакам определен играч да излезе от сървъра за да мога да му видя целия ип адрес с amx_last и тогава да го репортна в форума. Той може да си играе цял ден с чийта, а аз да го чакамucha se :) написа:има amx_lastfragman написа:Добре а ако някой играч иска да се оплаче от даден човек като не може да му вземе ип-то?Genata написа:Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчите

- Баннат
- Ник в играта: NXMDOiOLL^
- Скайп профил: krisko.picha
Аз несум администратор сега и не мога да напиша amx_last.You have no access from this command.Това ми изпишва.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
famozeN написа:Това с ограничаването на amx_showip е страшна простотия. Сега тря да чакам определен играч да излезе от сървъра за да мога да му видя целия ип адрес с amx_last и тогава да го репортна в форума. Той може да си играе цял ден с чийта, а аз да го чакамucha se :) написа:има amx_lastfragman написа:Добре а ако някой играч иска да се оплаче от даден човек като не може да му вземе ип-то?Genata написа:Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчитеНещо несте го доизмислили това с ограничаването.. Незнам ква "защита на играчите" може да направите при условие, че като искам да видя на някой ип адреса ще чакам да излезе и пак ще го видя. По добре amx_showip да е свободна за всички потребители.
Не трябва да чакаш, даваш го през amx_showip, а екип банове имат достъп до ип-тата и ги сравняват.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Аматьор
- Ник в играта: s
- Скайп профил: k
- Обратна връзка:
С amx_showip виждаш малка част от ip а с amx_last цялото се вижда
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Екип банове ми гледат оплаването чак след 2-3 дена даже някой път и след седмица, когато чийтъра няма да е вътре за да му сравнят ип-то. Ако ще оставаме без amx_showip Предлагам и Форум оплакване от хакери да няма. Защото няма смисъл без ип да се оплакваме.. така или иначе няма да му направят нищо.DamnY0U написа:famozeN написа:Това с ограничаването на amx_showip е страшна простотия. Сега тря да чакам определен играч да излезе от сървъра за да мога да му видя целия ип адрес с amx_last и тогава да го репортна в форума. Той може да си играе цял ден с чийта, а аз да го чакамucha se :) написа:има amx_lastfragman написа:Добре а ако някой играч иска да се оплаче от даден човек като не може да му вземе ип-то?Genata написа:Иптата целите се виждат само от админите с цел защита на играчитеНещо несте го доизмислили това с ограничаването.. Незнам ква "защита на играчите" може да направите при условие, че като искам да видя на някой ип адреса ще чакам да излезе и пак ще го видя. По добре amx_showip да е свободна за всички потребители.
Не трябва да чакаш, даваш го през amx_showip, а екип банове имат достъп до ип-тата и ги сравняват.
- Супер потребител
Защита ще си остане,защото много от играчите се оплакват от flood.Темата е приключена!