Оплакване от несправедлив бан - martinho'ks

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: martinho'ks
Скайп профил: marti97_
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - martinho'ks

Мнение от martinho »

1. Вашият ник: martinho'ks
2. Сървър: SlackServ.com # AWP Melee
3. Ник на админа: Men.
4. Вашето IP: 94.155.189.209
5. Причина, поради която сте наказан: Reason : ' Kachi screenovete v saita/ Mernik '
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=35decd3b3c
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) - не съм правил..
И ако обичате, малко по-сериозно омръзна ми да ме банват за щяло и нещяло, не знам как си подбирате админите, но и други играчи споделят мнението ми, че нямат нищо общо със самата игра и нямат точна преценка за хакерите. Един път става да се сгрешиш, добре човешко е, но два пъти, не мога да го приема. Искам лично този "Men." да гледа демото, защото почвам да се изнервям доста сериозно. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - martinho'ks

Мнение от 1886 »

Извинявам се . че пиша по оплакването , но теб съм те докладвал за wall hack само , че админа не те банна , защото не му се отваря картата.

ПП. Така пише в доклада

Edit -

Re: Оплакване от играчи [SlackServ.com # AWP Mele]

Мнениеот 1886 » 24 Авг 2014, 14:46
1.- martinho'ks
2. - http://store.picbg.net/pubpic/C5/55/88b ... 61c555.bmp
3. - Wall Hack
4. - http://dox.bg/files/dw?a=564ee91b9a

Само не знам защо като напиша amx_showip последните цифри на Ip-то не ги показва,но се надявам да го накажете. :cheers:
Последна промяна Swinge[R] на 25 Авг 2014, 00:58, променена общо 2 пъти
Причина: Някой ако може да погледне демото, защото аз пробвах ама нямам дадения мап не намерих и да го изтегля, ако ли не може да ми го пратите в skype и ще погледна демото!
Защо ти е да спиш , като може да си цъкаш меленце! :D
Toва си ти нали ??
Последно промяна от Swinge[R] на 15 Сеп 2014, 08:15, променено общо 2 пъти.
Причина: Не, това е сестра му близнак, по бащина линия след 3-я брак.. :D Няма кой друг да е. :)
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от martinho »

Ако искаш още 60 пъти можеш да ме докладваш, все тая. Аз продължавам да съм на мнение,че играчите, а и админите нямат реална преценка за "хакерите". Това е, защото 90% от тях никога не са играли по - сериозно CS. Имам впредвид ладери,гатери (сборки), версуси и др. Никога не са се сблъсквали с играчи, който ако по някаква случайност влязат в даденият сървър, ще бъдат банати за отрицателно време, а всъщност няма никакви основания за това. Ако греша, поправете ме
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Админа ти е направил снимки който са в папката на играта при демото.Качи тях.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Такам не знам изобщо кви хакове намесваш.Потребителя не знам защо продължава да тъпче киселото зеле, ма го съветвам да престане.(просто защото на оплакването му вече е обърнато внимание и ако трябва ще го баннат(хакера)
Николина(Nicky Heet) те е баннала за мерник(скин на авп-то).В Рийзъна пише, да си качиш скрииншотовете - папката на играта/cstrike.

Ако мнението ми не е на място, нека се изтрие.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от martinho »

Няма никакви скрииншотове
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Така, аз искам да кажа само, че ако админа, както твърдят 2-та колеги, които ще им дърпам ушите за дето приказват наизуст ;)... та ако наистина са му били направени снимки за скин/мерник на авп-то, нямаше ли това да се види в демото му което сте гледали?! Аз на предоставеното от потърпевшия демо не видях да му е направена и 1 снимка, а би трябвало на неговото демо да се вижда. Не казвам, че е чист, понеже и мен ме усъмни за това, че наистина може да e с помощно средство (мерник), но няма как според мен и да е баннат на практика за нещо което не се е изяснило или въобще не може да се докаже в случая.

Офтопик:
За изяснение към колежката, командата е amx_screen <authid, nick or #userid> <# of screens> както и към всеки друг който не е сигурен в себе си. :victory:
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: babuls
Обратна връзка:

Мнение от leif »

martinho написа:Ако искаш още 60 пъти можеш да ме докладваш, все тая. Аз продължавам да съм на мнение,че играчите, а и админите нямат реална преценка за "хакерите". Това е, защото 90% от тях никога не са играли по - сериозно CS. Имам впредвид ладери,гатери (сборки), версуси и др. Никога не са се сблъсквали с играчи, който ако по някаква случайност влязат в даденият сървър, ще бъдат банати за отрицателно време, а всъщност няма никакви основания за това. Ако греша, поправете ме
тука е напълно прав, забелязвал съм,че никой админ не си прави труда да излезе SPEC ,когато се докладва в админ чата за хакер,примерно за лал-хак никой от админите не си прави труда да излезе да спецва даден играч и това ме вбесява,вземете си почистето екипа,пълно е с некадърници, относно темата според мен е чист.
Извинете,че пиша тук,но самата истина е пред очите ви :coffee:
Последно промяна от Swinge[R] на 15 Сеп 2014, 01:54, променено общо 5 пъти.
Причина: Никой не ти е искал мнението, още по-малко, че не се отнася за тебе! И си сдържай малко приказките към екипа на SS специално, за да не се разделяме за неопределен период отново. ;)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Men.
Скайп профил: niki300798
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Nicky Heet »

Swinge[R] написа:Така, аз искам да кажа само, че ако админа, както твърдят 2-та колеги, които ще им дърпам ушите за дето приказват наизуст ;)... та ако наистина са му били направени снимки за скин/мерник на авп-то, нямаше ли това да се види в демото му което сте гледали?! Аз на предоставеното от потърпевшия демо не видях да му е направена и 1 снимка, а би трябвало на неговото демо да се вижда. Не казвам, че е чист, понеже и мен ме усъмни за това, че наистина може да e с помощно средство (мерник), но няма как според мен и да е баннат на практика за нещо което не се е изяснило или въобще не може да се докаже в случая.

Офтопик:
За изяснение към колежката, командата е amx_screen <authid, nick or #userid> <# of screens> както и към всеки друг който не е сигурен в себе си. :victory:
Относно скрийновете - знам как се правят не за първи път правя.. В конзолата ми излезе че му се правят снимки. След това изчаках и го баннах. Питах даже няколко човека дали я има командата защото не бях сигурна казаха ми че я има. Относно бана - според мен не си чист, но щом не съм успяла да ти направя скрийнове нека да му бъде премахнат бана, защото това е моя грешка и се извинявам. Ще си понеса и последствията.
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Бана е махнат.
Екипа на Slackserv.com се извинява за причиненото неудобство.

Поздрави SlackServ.com
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”