Избор и мнение за нов телефон

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Copper
Вашият пол е: Мъж

Избор и мнение за нов телефон

Мнение от Copper »

Здравейте.. от няколко месеца се каня да си купа нов телефон и реших ,че тези дни ще си купа. Искам да ми помогнете в избора спрямо цена-качество-характеристики. Бюджет примерно 380лв.Моля да предлагате марки , които са се доказали на пазара , а не някви ментета от дубай или там от където вкарват...Изискванията ми са батерията да е с голям капацитет / да държи повече/ , да има интернат и навигация и добра камера. Операционната система за мене няма значение каква е - до сега съм бил със symbian.
За момента съм се спрял на модел, но искам да чуя вашите мнения и предложения относно него и относно други спрямо бюджета и характеристиките. Тъй като ще го поръчвам от офис ,за да ми е валидна изцяло гаранцията цената ще се покажи +някой лев, за наценка и транспорт. Това е телефона, на който съм се спрял: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... ckberry-z3
Ще съм благодарен на всеки ,който изкаже своето мнение. Благодаря предварително!
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Re: Избор и мнение за нов телефон

Мнение от floddy »

Телефона,който си избрал не е лош,даже ми хареса.За тези пари характеристиките са горе-долу добри и марката Blackberry е добра! :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: BABA_NIBUNA
Скайп профил: cochef,murlyo
Обратна връзка:

Мнение от Svetlyo »

HTC Desire 610 според мен няма да збъркаш ако си го вземеш.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Вземи си htc няма да съжаляваш, това за мен е най-хубавия телефон. Blackberry до колкото знам е хубава марка, но не познавам никой които има и не знаммм.. моето мнение е хтц и това е :victory:
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: bLue*[haze],He ce npaBu Ha npo
Скайп профил: na LS!
Обратна връзка:

Мнение от npokypopa »

Аз пък ти предлагам нещо различно-ето този модел: http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/p ... DUAL-BLACK Леново са се доказали на пазара+това че телефона е изключтелно хубав за цената си,ако го избереш няма да збъркаш.Даже ще спестиш пари :)
Последно промяна от npokypopa на 14 Ное 2014, 19:05, променено общо 1 път.
MY TEAM,MY LIFE!
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Нали знаеш, че няма да имаш голям избор откъм игри с горепосочения телефон?
едит: Става дума за blackberry-то.
Последно промяна от wiSh на 14 Ное 2014, 19:09, променено общо 1 път.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: bLue*[haze],He ce npaBu Ha npo
Скайп профил: na LS!
Обратна връзка:

Мнение от npokypopa »

wiSh написа:Нали знаеш, че няма да имаш голям избор откъм игри с горепосочения телефон?
Не съм съгласен,на телефона тръгват много игри и то голяма част от които тежки.На мен ми тръгват и Real Racing 3 и Asplahlt 8 а това са едни доста тежки игри.
MY TEAM,MY LIFE!
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

npokypopa написа:
wiSh написа:Нали знаеш, че няма да имаш голям избор откъм игри с горепосочения телефон?
Не съм съгласен,на телефона тръгват много игри и то тежки.На мен ми тръгват и Real Racing 3 и Asplahlt 8 а това са едни доста тежки игри.
Говоря за blackberry-то, но ти постна преди мен.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Copper »

wiSh написа:
npokypopa написа:
Не съм съгласен,на телефона тръгват много игри и то тежки.На мен ми тръгват и Real Racing 3 и Asplahlt 8 а това са едни доста тежки игри.
Говоря за blackberry-то, но ти постна преди мен.
Операционната система на Blackberry /BlackBerry OS/ подкарва почти всички приложения за андроид - гугъл мапс, игри и т.н. Общо взето телефона не е взет за игра. Аз ако искам да играя имам си настолен компютър ,а няма да се кьора в 5 инча... Основно за разговор,навигация,съобщения и тук-там интернет.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

+1 към мнението на прокурора, както ти казах и в Jail-a с Леново-то няма да сбъркаш.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Мнение от DeMoNTRAK »

С HTC няма да сгрешиш.. Аз лично съм с HTC One sv и нямам никакъв лаг и забиване, а телефона е на поне една година. Имам приятели, който също са с HTC и са също много доволни, а и като цени не са кой знае колко скъпи. Не се нахвърляй на M7/8, защото може да си намериш и по евтин и пак да ти върши доста голяма работа. Моя телефон като бързина е еднакъв с M7, а е доста по евтин. От сега ти казвам да се откажеш от тези марки: Samsung, Huawei, Prestijio, LG7..Това са марките, който са ме разочаровали адски много. Може да се спреш и на Nokia, въпреки че на мене не ми харесва визията на windows. За Lenovo съм чувал все хубави неща, но лично аз без да имам познат с него, не бих си рискувал.
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefo ... oCkUjw_wcB - Аз съм с този и съм много доволен. Можеш също да потърсиш и в OLX втора ръка HTC M7, който ще ти излезе към 400 лв.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Както казаха по-горе HTC е добра марка, малко съм разочарован, че са отрязали някои неща, но на вас едва ли ви трябват и няма да изпадам в обяснения...
Други вариант е iPhone 4s /5.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Kachamak. , np, k

Мнение от Kachamak. »

Ем, щом няма да го ползваш за игри, можеш да си вземеш почти всякакъв модел телефон, но аз лично предпочитам HTC .
От много време съм с него, а и нямам никакви ядове.
Изображение
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Кaто нaписa зa кaкво ще.ти трябвa телефонa и в глaвaтa ми изникнa един простичък отговор - iPhone
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: ....
Обратна връзка:

Мнение от W!cked »

Взимай HTC и не му мисли. ;) Лично аз много съм доволен от тая марка и нямам никакъв проблем. Но все пак ти си решаваш. Успех. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Един мой приятел има горепосоченото леново.. Телефона е супер, няма никакви лагове, новите игри вървят без никакъв лаг. За тазаи цена няма да намериш по-хубав.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Аз бих ти препоръчал : hTC Windows phone 8s,изключително доволен съм от него,на windows всичко върви много по - добре от на андройд и поддържа всички популярни игри и приложения,както и разчита файловете на windows-a,който андройда не може.Камерата снимка много добре,батерията също издържа доста време,навигацията е много добра,може би единствения му недостатък е,че няма предна камера.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Copper »

r1odayftw написа:Аз бих ти препоръчал : hTC Windows phone 8s,изключително доволен съм от него,на windows всичко върви много по - добре от на андройд и поддържа всички популярни игри и приложения,както и разчита файловете на windows-a,който андройда не може.Камерата снимка много добре,батерията също издържа доста време,навигацията е много добра,може би единствения му недостатък е,че няма предна камера.
От време на време ползвам Нокиа с windows и с android . Честно казано уиндоуса е по-добър според мене. Относно файловете и приложенията - почти всичко разчита и тръгва на него. От много години Нокиа са доказаната и най-здрава марка телефони , но последните години телефоните като "тиливизори" изместиха нокиа. Вчера гледах в мобилето Nokia XL , Nokia X ,така че може и към тях да се насочим. Относно BlackBerry-то питах колко ще струва ако се достави от офис - 400лв, така че и нокиата ще е с 25-30 лева по скъпа от обявената цена в интернет.
За момента клоня към БлекБъри , но може и към нокиа да се насоча. Iphone - прекалено скъп..На старо мога да намера 3С за добри пари ,но .. HTC - няма да купа такъв телефон никога. Lenovo - в офиса на фирмата има само А238 , но като го видях е пълна кочина.Разпитах за самсунг галкси с2 плюс -първоначално към него се насочих,но батерията е малка 1650мах.Ще измислим нещо. При поръчка веднага ще съобщя какъв модел съм избрал.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”