Проблем с map de_dust2_snow
- Новак
- Ник в играта: pytkinakorem
- Скайп профил: lqlq_spaska
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с map de_dust2_snow
проблема е, че ми тегли д2 снол много време може да върнете д2 и да сложите някаф плъгин ако има със сняг не е проблем да си го дръпна от нета ама някой хора може да се откажат да влизат в сървъра от много време теглене
Последно промяна от Musti на 22 Дек 2014, 21:58, променено общо 1 път.
Причина: Редактирано заглавие
Причина: Редактирано заглавие
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Re: д2
Тези "някой" хора, и те ще си го дръпнат от нета. Картата си е добре, и е като всяка година. Според мен няма нужда от промени!

- Баннат
Re: Проблем с map de_dust2_snow
Това че на тебе ти прави проблем тоя мап не означава че мапа трябва да се махне! Пробвай да свалиш мапа и си го сложи в играта и може би ще се оправи!
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Темата я върнах,за да добавя, ако случайно не знаеш как става.. мапа го теглиш от тук: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2666/ след това разархивираш файла в папка /cstrike>/maps в директорията на играта ти. Ако има нещо не ясно питай тук в темата ще ти бъде отговорено.
Офтопик:
- Новак
- Ник в играта: pytkinakorem
- Скайп профил: lqlq_spaska
- Обратна връзка:
Първо аз знам как става , второ заглавието беше д2 защото се отнася за дъст2 , трето пуснах темата защото някой може да не им се занимава да им тегли от цс-а мапа и да не им се занимава и от нета и да губите хора , четвърто НЕ МОГА 1 НЕЩО ДА НАПИША И ПОЧВАТЕ -1 -1 -1 И ВИЕ НЕЗНАЕТЕ ЗА К'ВО АМА СЛАГАТЕ?!