Оплакване от несправедлив бан - EiHT 100's

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: EiHT 100's
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от несправедлив бан - EiHT 100's

Мнение от Orange* »

1. Вашият ник: EiHT 100's
2. Сървър: Dust2
3. Ник на админа: NoodPlay
4. Вашето IP: 217.9.227.54
5. Причина, поради която сте наказан: Спам, обиди на u@ (за което си признавам и се извинявам, но мисля, че бях в пълното си право да се ядосвам)
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=f6cf0b92ba
7. Screenshots: -

Като цяло, ето какво се случи - В сървъра имаше един очевиден wall с никнейм "to" на демото се вижда ясно играта му с хак, половината сървър се оплаква от него, а админа НудПлей дори не си и направи труда да мине спектатор за да го наблюдава, със извинението "Аз мога да го гледам и докато съм мъртав..."
На демото ще видите една ситуация в която хака си пролича - без да съм мърдал и шумял "to" излиза и ми бие глава зад кашона...
Вместо въпросният админ да вземе мерки против хакера, той почна да гагва играчите, които са в правото си да се нервират...
Последваха още много случеи в които, хака си пролича (на демото се вижда) и не си сдържах нервите и започнах да искам обяснение от NoodPlay на админ чата, напсувах го, за което съжелявам, но едва ли някой на моето място ще търпи това - Хакерите да се наслаждават на играта а админа да не му пука какво става...

П.С. Не съм сигурен за какво трябваше да е оплакването - против незаслужен бан, админа, или хакера... Пускам го под формата на оплакване от несправедлив бан :hmm: ...
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: NoobplaY
Скайп профил: eduard.popov_15
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - EiHT 100's

Мнение от NoobplaY »

хахахаха играча ''to'' e ''babait'' какво да му гледам като всички го знаем и не играе от 1 ден във веригата.
И бана си ти е заслужен защото те предупредих няколко пъти.
Изображение
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Така изгледах демото ти,което не е от сега ами е от преди поне няколко месеца!
1. Админа се казва Noobplay и е с пълното си право да те банне след като си го обиждал на У@ !
2. Следващия път като се оплакваш от някого гледай поне да имаш някво реално демо !
Според мен бана ти е заслужен няма значение какви са били обстоятелствата,можеше да се оплачеш и без да псуваш или обиждаш админа или когото и да е било в сървъра !

Да добавя само нека другите админи да пишат за демото да не стане че да сам аз в грешка и да ми изкарва друго демо за преглед случайно!
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Демото е от преди точно няколко часа, бана ти е заслужен и остава!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”