2. Сървър: Dust2
3. Ник на админа: NoodPlay
4. Вашето IP: 217.9.227.54
5. Причина, поради която сте наказан: Спам, обиди на u@ (за което си признавам и се извинявам, но мисля, че бях в пълното си право да се ядосвам)
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=f6cf0b92ba
7. Screenshots: -
Като цяло, ето какво се случи - В сървъра имаше един очевиден wall с никнейм "to" на демото се вижда ясно играта му с хак, половината сървър се оплаква от него, а админа НудПлей дори не си и направи труда да мине спектатор за да го наблюдава, със извинението "Аз мога да го гледам и докато съм мъртав..."
На демото ще видите една ситуация в която хака си пролича - без да съм мърдал и шумял "to" излиза и ми бие глава зад кашона...
Вместо въпросният админ да вземе мерки против хакера, той почна да гагва играчите, които са в правото си да се нервират...
Последваха още много случеи в които, хака си пролича (на демото се вижда) и не си сдържах нервите и започнах да искам обяснение от NoodPlay на админ чата, напсувах го, за което съжелявам, но едва ли някой на моето място ще търпи това - Хакерите да се наслаждават на играта а админа да не му пука какво става...
П.С. Не съм сигурен за какво трябваше да е оплакването - против незаслужен бан, админа, или хакера... Пускам го под формата на оплакване от несправедлив бан