много умряла команда
Модератор: Развлечения
- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
много умряла команда
кирчо анонимен и още 1-2ма ползват команда която всъщност не е команда за да фрагват. 1во карат всички да са фз на няква стена и после пускат команда "koito klekne, mrudne,skochi ili udari shte umre" и после я завъртат "koito skochi,mrudne,klekne ili udari shte umre" и така още няколко възможни варианта. пък то това си е ФЗ, а ние сме си ФЗ. а хората я бъркат с командата за клякане и те на това и разчитат. знам че симон може да ги кара да правят всичко. обаче това е пълна измислица. целта не е да ни фрагнат като кучета още на стената. за това има игри.
така и така съм направил тема . HNS day киква хората. само днес изгубих 18,44,32 jbpacks. това е всеки божи ден по няколко пъти. махайте го, щот съм наясно , че няма да го оправите.
така и така съм направил тема . Всеки админ било то СМС или не. да мести хора в друг отбор само след като са мъртви. или само ако са ги питали (докато са живи). ( вероятно тук е мястото пак да поискам ГОЛЯМО намаление на правата на СМС админи . БРУТАЛНИ злоупотреби. ) ( дори в момента дойдох да кача демо на Killerpaco за дето ме slay на шарк ден. ) ама кажете ми има ли смисъл да се занимавам с вас. грам внимание не обръщате нито на правила нито на нищо. нито един админ. може би само jukecity ама него последните дни го нямаше мн
така и така съм направил тема . HNS day киква хората. само днес изгубих 18,44,32 jbpacks. това е всеки божи ден по няколко пъти. махайте го, щот съм наясно , че няма да го оправите.
така и така съм направил тема . Всеки админ било то СМС или не. да мести хора в друг отбор само след като са мъртви. или само ако са ги питали (докато са живи). ( вероятно тук е мястото пак да поискам ГОЛЯМО намаление на правата на СМС админи . БРУТАЛНИ злоупотреби. ) ( дори в момента дойдох да кача демо на Killerpaco за дето ме slay на шарк ден. ) ама кажете ми има ли смисъл да се занимавам с вас. грам внимание не обръщате нито на правила нито на нищо. нито един админ. може би само jukecity ама него последните дни го нямаше мн
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: много умряла команда
Моя фен
Здравей аз също се дразня от тази команда след като се очаква last duck или last jump те ми пускат тва koito skochi,mrudne,klekne ili udari shte umre.. Садвам и лефтя толкова тъпи команди дават вече , че направо не може се играе докато не останат 10 T няма да спрат със тия команди!

- Напреднал
- Обратна връзка:
+ няколко човека дават по 5 сек на команди на който не трябва да се дават само 5 сек. да се пусне тема и да се slay. не може за 1ва команда в килия да ти дават 5 сек и да ти пишат след тиме мре и МАСС ФК. + това трябва да им се поясни, че командата след тиме мре може да е валидна само за над 15 секунди тимер. дори 10 са малко за след тиме мре. мислете малко с тея глави. (отклони се мре е друго нещо ) но когато идват , и ги ФК. си е ФК!
5 сек трябва да се дават в много рядки случай когато 5 сек найстина са достатъчни. също трябва да се обясни САМО кога да се ползва.
5 сек трябва да се дават в много рядки случай когато 5 сек найстина са достатъчни. също трябва да се обясни САМО кога да се ползва.
- Напреднал
- Обратна връзка:
+ за смс админите, спамят вотове като ненормални. кои е по як от кои. кои е наи добрия какво. на един мап преди 2 дни пуснаха около 40 вота кои какъв бил и кои какъв не бил. денонощен спам сяккъв вид вотове. на някои смс не му харесва мапа които тъкмо сме почнали. и пуска вот. след това пуска пак. току що.
Последно промяна от Musti на 19 Яну 2015, 20:50, променено общо 1 път.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!Следващия път +1 предупреждение.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!Следващия път +1 предупреждение.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
За това си има раздел правиш снимки и качваш или в най-добрия вариант демо!mTs | fyb написа:+ за смс админите, спамят вотове като ненормални. кои е по як от кои. кои е наи добрия какво. на един мап преди 2 дни пуснаха около 40 вота кои какъв бил и кои какъв не бил. денонощен спам сяккъв вид вотове. на някои смс не му харесва мапа които тъкмо сме почнали. и пуска вот. след това пуска пак. току що.
- Напреднал
- Обратна връзка:
това е админска работа не моя. аз бях пуснал молба за админ да ви вкарам сървъра в час ама никои нищу. аз влизам за да си прая кефа не за да прая демоата и да са занимавам с тоз и оня. + това админите трябва да са способни да различават хакер от играч. а гарантирам , че не могат. дори и в jb хората играят със wall hack , jump script. и такива разни. а е забранено УЖ
- Завинаги един от нас.
- Ник в играта: HenyKucT
- Скайп профил: *.*
1-во Админите не могат да са 24/7 в игра, за това е направена тема, за хора с добри намерения да се оплакват от СМС Админите.mTs | fyb написа:това е админска работа не моя. аз бях пуснал молба за админ да ви вкарам сървъра в час ама никои нищу. аз влизам за да си прая кефа не за да прая демоата и да са занимавам с тоз и оня. + това админите трябва да са способни да различават хакер от играч. а гарантирам , че не могат. дори и в jb хората играят със wall hack , jump script. и такива разни. а е забранено УЖ
2-ро Щом не си бил одобрен за админ, значи едва ли е щяло да "вкараш сървъра ни в час"
3-то Не можеш да гарантираш, кой от админите ни разпознава хакове и кой не.
Така че по-добре спри да говориш някви врели некипели...

- Напреднал
- Обратна връзка:
да говори ми няккъв дето никога не са е мяркал и ми дава акъл. моля те запази си професионалните глобални административни мнения за теб. или ела виж как играя и ми кажи , че не мога да вкарам сървъра в час. ти ми говориш врели некипели щот аз играя цс сигурно от преди да се родиш
+ hns day още не е премахнат.
+ hns day още не е премахнат.
- Баннат
Ти нещо ми се струва че много си позволяваш. Това че знаеш правилата и че можеш да играеш не означава, че ще се справиш като Сървър Админ.След като имаш толкова желание да подобриш играта можеш да си СМС Админ, а не да говориш тука неща за които си нямаш и грам представа. Не може всичко по сървъра да се оправи за един ден,ще се правят промени,но не може всичко хоп да е готово,нямаме Вълшебна пръчица.Лек ден и приятна игра!