Оплакване от несправедлив бан
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан
1. Вашият ник: mTs | fyb
2. Сървър: JailBreak
3. Ник на админа: JukeCity
4. Вашето IP: 94.190.193.145
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin JukeCity.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : mTs | fyb
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1574579596 '
[AMXBans] Your IP : ' 94.190.193.145 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=5b5f7667ec
Тъй като fyb-а е баннат в форума и помоли мен да му пусна оплакване.
2. Сървър: JailBreak
3. Ник на админа: JukeCity
4. Вашето IP: 94.190.193.145
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin JukeCity.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : mTs | fyb
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1574579596 '
[AMXBans] Your IP : ' 94.190.193.145 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=5b5f7667ec
Тъй като fyb-а е баннат в форума и помоли мен да му пусна оплакване.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан
По принцип аз казах на Жуке да те види,За мен си доста съмнителен особено като беше избягал взе Авп уби двамата ЦТ и се обърна към вратата на килията и под теб погледна и после навън като излезе ЦТ ...
За мен си хак това е и не само аз съм на това мнение от админите.
За мен си хак това е и не само аз съм на това мнение от админите.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Зарибен
- Ник в играта: Ice Cold Killer
- Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
- Обратна връзка:
Ако нямам право да пиша по темата,моля мнението да ми бъде изтрито. 
Изгледах демото,за мен е с хак и това си личи.

Изгледах демото,за мен е с хак и това си личи.

- Баннат
- Ник в играта: - Spo0Ky
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
Спрете да пишете за мнения само тези които са гледали демото да пишат!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Рунда преди бана беше единственото съмнение, явно цъкаш он/офф, защото просто го следеше през стената в дискотеката ... после взе да стреляш там в ъгъла уж да проверяваш, че да може да замажеш положението ама късно 
Да отблележа- Гледайте демото до края, защото на мене ми беше доскучало и тъкмо щях да го спирам, когато стана тая случка.

Да отблележа- Гледайте демото до края, защото на мене ми беше доскучало и тъкмо щях да го спирам, когато стана тая случка.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Обратна връзка:
наложи се да ползвам на съседката компа за да ви пиша. не съм хакер . чиста логика и скиллс. съжалявам ако това не е по вашите критерий и не можете да си представите , че някои играе така. но аз не съм най-добрия на планетата. хората играят и по добре. да сте наясно. ако решите ,че съм с хак (отново) .. нп. няма да влизам в слак. ако не, ще се видим в игра.
+ ще помоля администратора които ме е баннал в сайта да си поправи грешката и да ми банне акаунта. ако не съм желан нямам намерение да си правя 2ри акаунт вярвайте ми. въпроса е там ,че на това ИП играят толкова хора колкото във вашите градчета имат интернет общо. но е ваше решение, просто препоръчвам.
поздрави, фък ю бич
+ относно коментара на иво, вие не виждате ли, че бият други ? само аз ли играя ? има радар има кръв. нищо не виждате
+ ще помоля администратора които ме е баннал в сайта да си поправи грешката и да ми банне акаунта. ако не съм желан нямам намерение да си правя 2ри акаунт вярвайте ми. въпроса е там ,че на това ИП играят толкова хора колкото във вашите градчета имат интернет общо. но е ваше решение, просто препоръчвам.
поздрави, фък ю бич
+ относно коментара на иво, вие не виждате ли, че бият други ? само аз ли играя ? има радар има кръв. нищо не виждате
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Абе ти на аптал ли ме прайш .. играя 100 пъти по-добре .. особено пък на тоя мап ако не бях админ сиг щях да имам 10 бана и аз виждам как бият другите и как се стрелят ама извинявай бих сложил мерника си долу на входа от където може да се покаже, а не да го следя през стената ?!mTs | fyb написа:наложи се да ползвам на съседката компа за да ви пиша. не съм хакер . чиста логика и скиллс. съжалявам ако това не е по вашите критерий и не можете да си представите , че някои играе така. но аз не съм най-добрия на планетата. хората играят и по добре. да сте наясно. ако решите ,че съм с хак (отново) .. нп. няма да влизам в слак. ако не, ще се видим в игра.
поздрави, фък ю бич

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Обратна връзка:
кои следи през стената вие добре ли сте ? ако е рунда за които си мисля СИМОНА се портва някак си върху зградата и търся него. след това разбирам , че има в дискотеката, когато моя умира. това , че гледам на там не значи , че следя.
+може би стреляш по добре от мен. но да играеш надали. личи си по мнението ти. аз не мога да стрелям НО МНОГО РАЗБИРАМ ИГРАТА.
+ само да поясня, че аз играя ЦС от преди да се РОДЯТ (наистина) вашите сървър админи. ПРЕДИ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА БЯЛ СВЯТ. и ме баннвате :Д
+ надявам се да помогне, качих си всички СС който са ми правени от всички админи във всички сървъри. да видите , че никога не съм играл с хак когато някои се е осъмнил http://dox.bg/files/dw?a=5924883ba3
+може би стреляш по добре от мен. но да играеш надали. личи си по мнението ти. аз не мога да стрелям НО МНОГО РАЗБИРАМ ИГРАТА.
+ само да поясня, че аз играя ЦС от преди да се РОДЯТ (наистина) вашите сървър админи. ПРЕДИ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА БЯЛ СВЯТ. и ме баннвате :Д
+ надявам се да помогне, качих си всички СС който са ми правени от всички админи във всички сървъри. да видите , че никога не съм играл с хак когато някои се е осъмнил http://dox.bg/files/dw?a=5924883ba3
- Супер потребител
Не знам, но мен много взеха да ме дразнят лапешките ти изцепки вече. В сървъра държанието ти е пълен минус. Прегледах демото и според мен хак има !
+ само да поясня, че аз играя ЦС от преди да се РОДЯТ (наистина) вашите сървър админи. ПРЕДИ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА БЯЛ СВЯТ. и ме баннвате :Д - Като ти гледам правописа малко се съмнявам да е така.
+ само да поясня, че аз играя ЦС от преди да се РОДЯТ (наистина) вашите сървър админи. ПРЕДИ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА БЯЛ СВЯТ. и ме баннвате :Д - Като ти гледам правописа малко се съмнявам да е така.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Напреднал
- Обратна връзка:
толкова сте добри , че виждате хак даже КЪДЕТО ГО НЯМА ХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
+с тая тема толкова се излагате всичките да твърдите, че съм хак, че ако съм на администраторите, вс ще ви махна за дето не разбирате от играта на която сте АДМИНИ
+не искам даже да си представям в класик или нещо от сорта какви банове слагате на хората. вие ако действате така никога няма да има про в слак. всички ще са хак за вас щото не е реално да са по-добри от вас. ( пак добавям, че аз не съм добър. нямам стрелба. просто мисля)
+ да сте наясно , че като ми махнете банн-а, ще се кандидатирам за админ в жб. да има 1 дето може :П
+с тая тема толкова се излагате всичките да твърдите, че съм хак, че ако съм на администраторите, вс ще ви махна за дето не разбирате от играта на която сте АДМИНИ
+не искам даже да си представям в класик или нещо от сорта какви банове слагате на хората. вие ако действате така никога няма да има про в слак. всички ще са хак за вас щото не е реално да са по-добри от вас. ( пак добавям, че аз не съм добър. нямам стрелба. просто мисля)
+ да сте наясно , че като ми махнете банн-а, ще се кандидатирам за админ в жб. да има 1 дето може :П
- Respected
Нямам възможност да прегледам демото, но ще те помоля да спреш да се заяждаш с екипа.Също така, недей да слагаш всички ни под общ знаменател, а се дръж по-добре.В екипа има достатъчно маняци, като Трикстер и Живков, който толкова бана са изяли, че ще ти е трудно да ги сметнеш.Не се прави на голямата игралка и на големия батко, защото правописа ти е на много ниско ниво.Не е логично един ГолЯЯМ чичко, да не може да състави едно граматически правилно изречение.Ти сам си противоречиш.Първо казваш "чиста логика и скилс" после "нямам стрелба"...
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
Караджата е изказал и моето мнение.Бана е махнат, а ако видя още едно заяждане от твоя страна към екипа повече това няма да се случи и да си с хак и да не си 

"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"