Тези,които имат вече имат кола,може да споделят каква е марката.
Аз ще си взема Mercedes Benz E200 2.2 2007г. - Средна цена - 10 000,но след 3-4 години ще са по 7 000 или 8 000,разбира се,ако имам възможност тогава.
Модератор: Развлечения
Ако найстина си мислиш че Мерцедес, какъвто каза floddy 2007 година 2.2 мотор, гори много значи толкова и разбираш от коли...r1odayftw написа:Нищо лично ама съмняваме да изкараш 7-8 бона за мерцедес,дето даже горивото не можеш да му платиш,както и да по темата.Както и да по темата - Имам книжка категория B от около 3 месеца.Засега карам едно Рено Меган 1998,което дядо ми остави,понеже вече остаря и му изтече книжката,но вече съм събрал скромната сума около 3,500 и се оглеждам за GOLF IV или Audi A3.
+1 Казвали са ми,че този Мерцедес,който съм писал по-горе гори не повече от 8/100 км.E.SALT написа:Ако найстина си мислиш че Мерцедес, какъвто каза floddy 2007 година 2.2 мотор, гори много значи толкова и разбираш от коли...r1odayftw написа:Нищо лично ама съмняваме да изкараш 7-8 бона за мерцедес,дето даже горивото не можеш да му платиш,както и да по темата.Както и да по темата - Имам книжка категория B от около 3 месеца.Засега карам едно Рено Меган 1998,което дядо ми остави,понеже вече остаря и му изтече книжката,но вече съм събрал скромната сума около 3,500 и се оглеждам за GOLF IV или Audi A3.
Имахмe Мерцедес Е55 AMG, сега ще ти дам харектиристиките му да видим дали гори много
Двигател: : 5.4L V8 Supercharged
Мощност: 476 кс
Въртящ момент: 700
Тегло: 1950 кг
И разхода му на гориво, при 250-300 км/ч е не повече от 14-15л/100 км.
Така си е, Мерцедес от 2002-2003 имат едни от най-икономичните двигатели. Но стига толкова излишен спам, нека се пише само по тематаfloddy написа:+1 Казвали са ми,че този Мерцедес,който съм писал по-горе гори не повече от 8/100 км.E.SALT написа:Ако найстина си мислиш че Мерцедес, какъвто каза floddy 2007 година 2.2 мотор, гори много значи толкова и разбираш от коли...r1odayftw написа:Нищо лично ама съмняваме да изкараш 7-8 бона за мерцедес,дето даже горивото не можеш да му платиш,както и да по темата.Както и да по темата - Имам книжка категория B от около 3 месеца.Засега карам едно Рено Меган 1998,което дядо ми остави,понеже вече остаря и му изтече книжката,но вече съм събрал скромната сума около 3,500 и се оглеждам за GOLF IV или Audi A3.
Имахмe Мерцедес Е55 AMG, сега ще ти дам харектиристиките му да видим дали гори много
Двигател: : 5.4L V8 Supercharged
Мощност: 476 кс
Въртящ момент: 700
Тегло: 1950 кг
И разхода му на гориво, при 250-300 км/ч е не повече от 14-15л/100 км.
Осем годишна петица дизел на 184к1886 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8vqu6r по принцип имам още около 20 часа кормуване и след това изпит пред ДАЙ , но като взема книжката няколко месеца , ще карам един опел след това ей това на линка в момента работя за него, ще очаквам помощ и от роднини разбира се , но цената ще търпи ОГРОМНИ корекции
живи и здрави искам нещо такова да е
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Преди 3 седмици й слага газ и сега я продава...georgii.s написа:Хвърлил съм око на тази хондичкаhttp://www.cars.bg/c1037009
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта