1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 23
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Нямам ги ама играя всеки ден.
3. Напишете вашето име! - Сузана.
4. Напишете вашият ник! -Bugs
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) -Виждам че има много хакери.
6. Начин за връзка: скайп.spokoinata69
[Кандидат админ]AWP Melee-Bugs
- Баннат
- Ник в играта: Bugs
- Скайп профил: ls !!!
- Вашият пол е: Жена
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]AWP Melee-Bugs
Фуклата ;* написа:2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Нямам ги ама играя всеки ден.
]
Регистрирана си едва от 3 дни, а твърдиш, че играеш всеки ден? Как стават тези магийки? А да не говорим, че в статистиката пише, че имаш 03:09:42 игрални часа. А какво ще кажеш и за това
"Last Seen:
2015-03-19 21:32:21
First Seen:
2015-03-18 16:26:16"?
В сървъра съм те засичала само веднъж и като влезнах ти седеше в игра 4,5 минути и left-на. По принцип игралните часове не ми правят впечатление, стига играчът да ми e докладвал за нарушители или да има доста доклади (ти имаш само 2 за AWP сървъра). Мисля, че ти е ПРЕКАЛЕНО рано за този пост и поради тази причина ти давам Отрицателен вот. Поиграй още малко или поне прави повече доклади и ще имаш моето За.

Офтопик:
An ugly personality destroys a pretty face.
- Respected
Против!Не си ми направила впечатление, виждал съм те няколко пъти(не съм много редовен, но влизам).Поиграй още малко и покажи, че можеш да се справиш.За сега тва е от мен.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
За от мене , виждал съм те прилично поведение , имаш ентусиазъм и желание.
- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Пробвай пак след месец, когато покриеш всички изисквания. Отхвърлена.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!