[Кандидат админ] JailBreak Extreme - 4:20
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak Extreme - 4:20
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - Имам ги, 17.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - ~123 часа (http://prntscr.com/6ndim1)
3. Напишете Вашето име! - Мартина
4. Напишете Вашия ник! - 4:20
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Част от свободното си време прекарвам най-вече в затвора. Доста често ми се случва в сървъра да има липса на админ, което прави понякога играта неприятна с неподходящите полицаи и играчи, незнаещи правилата. Искам да съм админ, за да наказвам тези в грешка и в същото време да им помагам да напреднат с правилата, следователно да има по-малко нарушители. Бих искала да помагам на всекиго с каквото мога. Ще се опитам да бъда еднакво активна и полезна както в играта, така и във форума.
7. Задължително Skype за връзка: - martito0о01
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - ~123 часа (http://prntscr.com/6ndim1)
3. Напишете Вашето име! - Мартина
4. Напишете Вашия ник! - 4:20
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Част от свободното си време прекарвам най-вече в затвора. Доста често ми се случва в сървъра да има липса на админ, което прави понякога играта неприятна с неподходящите полицаи и играчи, незнаещи правилата. Искам да съм админ, за да наказвам тези в грешка и в същото време да им помагам да напреднат с правилата, следователно да има по-малко нарушители. Бих искала да помагам на всекиго с каквото мога. Ще се опитам да бъда еднакво активна и полезна както в играта, така и във форума.
7. Задължително Skype за връзка: - martito0о01
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak Extreme - 4:20
За, за , за най-голямото за което мога да дам тя НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА ШАНС! Редовна е знаеш правилата прави доклади и държанието и е на ниво!
Успех!
Успех!
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Ми к'во ти кажа мила...едно от най-голямото, супер, дупер, мега, яко, гига, суперновенско за което съм давал..!
Имам ти доверие, знам, че ще се справиш и да, Джуката е казал останалото. (:

Офтопик:
Офтопик:

- Глобален Модератор
И аз ти давам ЗА поради това че си редовна и спазваш правилата и мисля че може да ти се даде шанс.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз съм твърдо ЗА! Трябва да ти се даде твори шанс и да се докажеш, че може да си добър админ. Нямам никакви оплаквания.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
И от мен имаш За не съм редовен в този сървър,но ще се довера на колегите.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Аз съм против когато ти отхвърлих ме предишната кандидатура ти започна да обиждаш и да псуваш по сървъри те има снимки на това но не ги запазих когато преинсталирах компа 

- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Не си прави труда да пускаш повече кандидатури, админ при нас няма да бъдеш. Отхвърлена!Ianko написа:Ник : 4:20
Админ в : SlackServ.com # Dust2 Arena
Причина : арогантно държание в сървърите както и на DamnY0U(предупредена) конфликта им разваля авторитета на веригата с техните коментари.
http://dox.bg/files/dw?a=6ac8c9c2dc
В последствие и игра с хак
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!