Предлагам да се премахнат заповеди като "last duck mre" и "vupros, koito otgovori vqrno pruv hitva 1T da mre", защото така като влязат нови играчи и бъдат убити не разбират защо са убити и лефтват и сървъра губи играчи. Ако се премахнат тези 2 заповеди предлагам да се добави "oburnete se kum stenata na koqto ste s grub! Pisha vupros koito otgovori vqrno kazva chislo ot 1 do 20 (или колкото играчи има на стената) i suotwetnoto chislo mre", защото така ще умират играчи на случаен принцип и новите ще разберат по бързо какъв е мода и как се играе! А относно " last duck mre", предлагам да се премахне изцяло !
От сега ти казвам че всеки играч си дава каквито реши команди и няма как да се премахнат а й за другото предложение почти всеки иска да направи рунда така че играчите да останат доволни.
Директно ти казвам, че е отхвърлено. В нашата верига от както го има мода всеки има право да пише каквито иска команди стига да са валидни и не смятам, че нашите добри администратори биха отнели това право на играчите.
Върната по желание на kofein
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"
Според мен е въпрос на личен избор. Командата last duck mre и производните й и на мен не са ми приятни, затова гледам да не ги използвам често. Колкото до въпроса, това е по-подходяща игра, защото може играчите да научат нови неща.
Директно ти казвам, че е отхвърлено. В нашата верига от както го има мода всеки има право да пише каквито иска команди стига да са валидни и не смятам, че нашите добри администратори биха отнели това право на играчите.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"