Още не мога да повярвам , че си ти Гого. Почивай в мир приятелю , дано си на по-добро място , винаги ще те помня. Спомням си ония ден играехме заедно CoCa-Cola Cup , но сега те няма. ВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!

Ако ги намерят няма да има и 2 години пък какво остава до живот :Х ще има дела на който решението ще се отложи на примерно 20 декември после отново ще се отложи и така както винаги докато не се забрави от нас хората и журналиститеpuRple* написа:Почивай в мир! Дано намерят убиеца и лежи до живот, но все пак сме в България и да го намерят може да лежи две години..
Вие защо пуснахте тема за дългогодишен член на екипа? И него бяха дали по новините? Не знам защо така говориш, но...b0TL!k3_1926 написа:Аз не виждам смисъл ,защо го постваш като всеки ден говорят по новините за това ?
И аз това щях да кажаmadrid <3 написа:Вие защо пуснахте тема за дългогодишен член на екипа? И него бяха дали по новините? Не знам защо така говориш, но...b0TL!k3_1926 написа:Аз не виждам смисъл ,защо го постваш като всеки ден говорят по новините за това ?
П.Т Моите съболезнования! :/
Прав си, просто намеквах за онзи англичанин който уби едно дете миналата година, и му сложиха 2 години затвор преди 2/3 месеца. Просто тва в тая държава не е нормално.. Жалкото е, че родителите и близките губят най-ценното нещо а те тези години ще ги излежат.skobata написа:Ако ги намерят няма да има и 2 години пък какво остава до живот :Х ще има дела на който решението ще се отложи на примерно 20 декември после отново ще се отложи и така както винаги докато не се забрави от нас хората и журналиститеpuRple* написа:Почивай в мир! Дано намерят убиеца и лежи до живот, но все пак сме в България и да го намерят може да лежи две години..![]()
Лека ти пръст
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта