Искам да ви попитам някое желаеш да му давам 15 или 10 лева на живо за STEAM аккаунт с емайл аддрес и парола на емайл аддреса и паролата на стийм аккаунта но да има вътре в него CS 1.6?
Модератор: Развлечения
1. Примерно ти дам пасса и емаила аз откаде да бъда сигурен че ще ми дадеш парите ( Или ти да ми дадеш парите и да стане така да не ти дам пасс и емайл) ( Примерно ти говоря)DarkWizarD написа:Здравейте!
Искам да ви попитам някое желаеш да му давам 15 или 10 лева на живо за STEAM аккаунт с емайл аддрес и парола на емайл аддреса и паролата на стийм аккаунта но да има вътре в него CS 1.6?
DiE Of DiE написа:1. Примерно ти дам пасса и емаила аз откаде да бъда сигурен че ще ми дадеш парите ( Или ти да ми дадеш парите и да стане така да не ти дам пасс и емайл) ( Примерно ти говоря)DarkWizarD написа:Здравейте!
2. 10 лв ,+ това да има ЦС 1.6
Казваш му да ти направи снимка на фактурата и готово.DiE Of DiE написа:1. Примерно ти дам пасса и емаила аз откаде да бъда сигурен че ще ми дадеш парите ( Или ти да ми дадеш парите и да стане така да не ти дам пасс и емайл) ( Примерно ти говоря)DarkWizarD написа:Здравейте!
2. 10 лв ,+ това да има ЦС 1.6
че ти за 15лв ще си купиш собствен стеам бреDarkWizarD написа:Здравейте!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост