Какво правиш?
Сегзи снимка

Как си?
Онзи силно ли викаше?
Мнение за мен?
Модератор: Развлечения
floddy написа:Промених си мнението по-горе на Excione и той сяда на стола, задавайте му въпроси.
Ето и моите въпроси:
Мнение за мен ? - Старателен млад играч. Играеш много добре и имаш изключителни възможности в deathrun сървъра, за което те поздравявам.
Какво мислиш за екипа ? - Екип, като екип. Едни се стараят, а други бият мухите в ъглите и критикуват.
Какво мислиш като цяло за веригата ? - Веригата е с дълга история, съжалявам за това, че не съм я проследил отначало единствено.
Харесва ли ти стилът на сайта ? - Може да се добавят някой нови модове, ако се конфигурира всичко правилно няма да има mysql проблеми и забавяния.
Какво мислиш за сървърите ? - Сървърите в момента са в пълен хал откъм поддръжка. Няма кой да се занимава активно и сериозно с тях и единствено от това губи веригата, колкото и добри Админи да имаме, докато не се вземе един да оправи сървърите ще стоим на тази черта.
Какъв пост искаш да заемеш в екипа, освен Сървър Админ ? - Мога да се справя с всеки един, но си има хора, които да преценят това.
Според теб имам ли шанс да се върна в екипа ? - Да, шанс имаш. Не съм напълно запознат със ситуацията ти, но частично. Просто вземи свари 2-3 битона ракия и ги прати на Бананя да порка и си готов.
Колко % от екипа според теб са отговорни и си вършат работата? - Всеки в собствените си очи е перфектен и няма да им убивам мечтите.
Харесва ли ти Deathrun-а ? - Бива си го сървърчето, но има какво още да се желае откъм mod.
PowerUP написа:Ай Тедо седна ли? - Еми стабилно си ме намушкахте между шамарите ;дд
Как е кучето? - Добре е, лежи.
Вкусни ли бяха последните яйца? - Бе да ти кажа забравих да ги посоля.
Колко човека сте в класа? - 24 май бяхме за последно.
Кое момиче е красиво от твоя клас, име? - Няколко са ;дд
Мнение за мен? - Момче, което изключително много уважавам и ми напомня на самия себе си. Имаш място в този екип и си много старателен в игра.
madrid <3 написа:Кп? - ....
Мнение за мен ? - Още от преди ме уважаваше, докато бях потребител и аз те уважавах и това не се е променило и до ден днешен. Слабичък си ми, но какво да те правя ще се научиш да играеш. А и тези дни обмислям да си обновя gaming set-a и да ви спукам на shoot и jump.
Кога ще мина тест периода знаеш ли? - Ооо. Не знам не помня, но знам, че ми беше изключително терсене, защото съм от по-бързите и ме спираше spam проверката при качване на докладите.
Чао, БОТ- Кламер.
JukeCity написа:Здравей - Драсти.
Какво правиш? - Отговарям на въпросите, че хубаво не насадихте и слушам Akon-a ;дд
Сегзи снимка - Заслужаваш хубава псувня на руски.
Как си? - Сравнително добре, но ме събудиха криво и ми идваше да убия дразнителя ;дд
Онзи силно ли викаше? - Ми и бързо бягаше.
Мнение за мен? - Много старателен и амбициран. Не предприемаш неща на своя глава, въпреки че не съм по-висок ранг от теб се допитваш, когато нещо не ти е ясно и цениш мнение и опита ми, за което ти благодаря. Изключително печен си, много свеж и забавен, та... ти си моя човек Пешкааа и гласи тухлата четворка, че скоро ще започне обикалянето.
Morskii написа:Оо Теодор ;д - Охоооллл аз!
Оф искам само едно мнение ^^ - Ем новобранче, което има моето доверие. Изключително си любознателен и понякога в повече и ми идва да ти вкарам двуцевката на горския опит, шегувам се разбира се. Само добро мога да изръся за теб![]()
monster написа:Здравей - Здрасти.
Как си? - Добре.
Какво мислиш за екипа и сървърите? - Драснах го при floddy, но и тук ще напиша няколко думи. Оправим ли сървърите, даде ли се възможност на членовете с потенциал SlackServ ще полети и ще достигне периода, в който играчите ще се избиват за свободен слот.
Мнение за мен? - Още от начало много ме радваш, единствената ми забележка е, че някой път даваш много критични гласове, но ти не си виновен, защото самия си рязан многократко. Старателен си и си вършиш изключително чисто и съвестно работата. Остани си все същия Бисерка![]()
Diana написа:Най-симпатичния член от екипа ? ;д - Ти'ма.
Кой не искаш да е в екипа? - Може да се държа на моменти студено е критично към някой, но всичко е за добро. В крайна сметка наказанията се раздават според степента на нарушение и който не е за тук ще си проличи рано или късно.
Мразиш ли някого ? - Единствено арогантните и надменни хора.
Следмалко ще си сложа снимката ;д *премахнати емотикони*
Мнение? ;д - Много красив дребос, който страшно много ми допада![]()
останалото на ЛС ;dd
Svetlyo написа:Обичаш ли шкембе чорба? - Еми не ми харесва вкуса, който предава шкембето.
Акал ли си някога за дърво? wtf ;дд- Ако е на дърво ем, като съм бях малък на село веднъж имаше едно хубаво дръвце в горичката ;дд
Имаш ли косми под мишниците? - Е имам, но ги минавам на месец, като израснат.
Обичаш ли зеле с месо и чушки с кайма? - Е, разбира се. Ако на някой кръчмичка го правят казваш и идвам ;дд
Използваш ли лепенки за уголемяване на Пенисът? - За сега размера е доволен и не съм достигал до такива методи![]()
milenw написа:Скубеш ли си веждите?
Ако би махнал някой от екипа кой би бил той? - Теб най-вероятно, шегувам се. Не зависи нищо от текущата ми позиция.
Любима закуска? - Палачинки.
Любим обяд? - Ахх, просто доста ме затруднява.
Любима вечера? - И тук също, защото ям постоянно ;дд
Мнениице- Не можеш да вдигнеш мерника в awp, вероятно и самолета не можеш
Ем печен си, отговорен и старателен. За сега ми е това мнението, но в последствие ще се трупа още и още.
HeBuHeH1 написа:Има ли игра между теб и софи ? - Мне, бъзикам се постоянно с някой мацки от затвора, за да не могат да спят спокойно, но няма нищо повече.
Как си? - Добре.
И едно дълго мнение за мен? - Много тих, скромен и възприемчив играч. Заслужаваш да си в екипа и трябва повече хора да са като теб послушни и добродушни. Влизаш често в ts канала и си много добро момче. Опитай някой ден да влезеш и да не ти пука за мнението на останалите.
Musti написа:Докат си почнал дай едно мнение и за мен.
Човека, който най-много уважавам тук и на който най-много надувам главата си ти. Никога не забравям направеното добро, а ти много си ми помагал винаги. Ти си човека, който иска да вдигне веригата на два крака и полагаш неимоверни усилия и емоция в това. Изключително старателен, добродушен и добросърдечен. Ти ще дадеш дрехата от гърба си за някой, който е изпаднал в безизходица и приятелите ти са истински късметлии с рядкост, като теб. Абсолютно нищо лошо не мога да кажа и никога не съм си мислил за такова за теб. Просто не знам, какво друго да напиша ти си номер едно за мен. Благодарен съм, че работа с позитивен човек, като теб и ти си ми тайна мотивация да се старая още и още.
Заменял съм/махал емотикони, че има ограничения на брой при един пост.Iwchet написа:Смяташ ли, че очите са ти хубави? - Ами няколко момичета от екипа ми го казаха, вероятно е така ;дд
Колко ми даваш, като характер от 0- 10? - 7.
Обичаш ли боб ;дд? - Разбира се, но най-много в глинено гърне.
Оцени аватара ми от 0 до 10: - 2 ще ме ослепиш.
Оцени подписа ми от 0 до 10: - не мога да го видя сега, ако не забравя ще променя мнението си.
Вярваш ли на любовта от пръв поглед? - Има го и това нещо ;дд
Скучно ли ти е? - Мне.
Писна ли ти от въпросите ми? - Мне.
Последни два въпроса ще ти задам. - Окейче.
Как според теб можеш да накараш човек да се влюби в теб? - Никаква идея ;дд инвалид съм на тази тема.
Мнение за мен? - Старателна, добра, красива, отзивчива и много ядосваща се за простотии. Карай по свежарско и да не ти пука за неща, за които не си виновна.
Повече е влюбен в мен,нали така Юки ? ;дHuliganaKuncho написа:Едно дълго изчерпателно мнение, да се саднат другите колко си влюбен в мен..
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта