Едно клипче.

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: nobody dies a virgin
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Едно клипче.

Мнение от mamsdmasd »

Здравейте, едно членче на вашия екип смята, че не съм чист, всъщност не е едно, също и вашия безкрайно добър бъни, та идеята ми е да се изкажете, за вашето членче, щот няма никва преценка за хак, (говоря за хнс помощтни средства) та, оня ден в сървъра джайлбреак, след като видя сгс-то ми, изиска от мен демо, пратих демо, каза, дев, питам къде на демото фпс-то ми е над 100? Не получих отговор, след което дойде мнението, че съм ползвал така нареченото двд (DUCK WAIT DUCK) казах, ще ти предоставя хендшоу, в което ще си покажа конзолата, какво имам въведено, също така и биндовете ми(тези от настройките, да види, че скачам/дъквам с скрола) каза, че не искала да се занимава :ДД та търся мнение, по темата. Ще ви предоставя хендшоута ако щете :D :D :D :D :D :rock: :rock: :rock: http://dox.bg/files/dw?a=5790d0eb4e ето и първото демо, в което колегата ви мисли, че използвам помощтни средства, Ето ви и второто. http://dox.bg/files/dw?a=9d2bee21aa ще чакам отзиви.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Re: Едно клипче.

Мнение от Melachka »

Чист на 100 %!!!
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Аз тоз мод никога не съм го играл няма и да го играя кой бънни ти е писал не е моя работа :) Peace ^^ докато не си напълно сигурен кой какво и къде прави не си прави труда да натапяш хората :)

Всеки от екипа знае че аз такъв мод ако играя значи съм паднал от друга планета
Последно промяна от vankata199 на 05 Авг 2015, 21:58, променено общо 1 път.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от mamsdmasd »

vankata199 написа:Аз тоз мод никога не съм го играл няма и да го играя кой бънни ти е писал не е моя работа :) Peace ^^ докато не си напълно сигурен кой какво и къде прави не си прави труда да натапяш хората :)
Ей лудак, следи малко какво пиша, твърдиш, че съм хак, не че играеш мода джб, казвам, че ме смяташ за хак, дори си ме банвал, е, какво искаш? За да ти докажа, или не, нищо не искате знам, вие тея българчетата си смятате, че само тия от 5А си могат да цъкат, я се допитай до конфусед за мен, аверче, знам че сте големи аверчета с него.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Точно той каза че си хакер :) и като влезнах какво да видя не веднъж и р1о те е баннвал ти си просто NUBCLOWN N2
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от mamsdmasd »

Аз нямам никакъв спомен р1о да ме е банвал :D може леко да ми изневеряват спомените, но такъв нямам, е, ето му на тая кратуна р1о (извинявам се за израза) демо, нека гледа. Къде е хака и какъв е, бтв Чакам изказването на колегата ви, заради който са правени демотатата.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Изображение

И имаш наглоста да се оплакваш ?
sv_maxspeed по дефаулт e 320 , твоето е 900,което е напълно достатъчно да те банна.

Колко пъти си ял бана от мен не е истина,ама с тва IP дето през 2 минути го сменяш.

Хакери като тебе място тука нямат !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”