1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 14
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Мариян
4. Напишете Вашия ник! - `exceLLenT
5. За кой сървър кандидатствате? - Hide N Seek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Според мен ще съм полезен на сървъра ,защото има липса на админи и редовно се нарушават правилата.
7. Задължително Skype за връзка: - mariqn.borisov4
[Кандидат админ] Hide N Seek - `exceLLenT
- Новак
- Ник в играта: `exceLLenT
- Скайп профил: mariqn.borisov4
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Hide N Seek - `exceLLenT
Аз съм против,доста често си изтърваш нервите и псуваш,както в хнс-то така и в останалите сървъри от веригата.
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Както каза един колега за един ден админ не се става говорих с р1о и той самия ми каза че не трябва да спестявам на никой нищо така и ще правя от тук нататака Против съм колкото до това дали ще си в екипа или не първо оправи държанието в сървърите после пускай теми защото ако в хнс не псуваш а в дъста примерно си позволяваш пак е вид нарушение един админ трябва да си сдържа нервите и да се опитва да направи забележка както подобава а не със семейства и т.н. УСПЕХ все пак това не е крайният вот има и други които ще изкажат мнение 

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Не си ми направил впечатление,оправи си държанието и чак тогава пробвай да пуснеш отново кандидатура ПРОТИВ.
- Напреднал
- Ник в играта: `IvcHo.
- Скайп профил: mivko3
- Обратна връзка:
По вашите "коментари" немога да дам ЗА аз лично никога несъм го виждал да нарушава правилата ,но ще ви се доверя. Последния ден се опитах да го поопозная ,момчето има голямо желание да стане част от нашия екип сам ме потърси да му помогна да пусне кандидатурата ,че е позабравил как става. След като му показах ,че няма часовете той игра 3 дена нон-стоп натрупа към 10 часа. Но аз мисля ,че няма да се справиш със постът. Успех!
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка: