Кога ще стане за бога ?!
- Respected
Кога ще стане за бога ?!
Така пускам поредната тема с поредното предложение, което всъщност мисля е прието и го предлагам от ЯНУАРИ.
Може да сложите един прост тъп афс кикър, когато някой е афк 120 секунди да го КИКВА. Не може да играеш сам и твоя да е афк просто ония като го убият получават НЕ и 35 хп и на теб ти става още по-трудно да ги убиеш. + Заема място ако сте 2на2 следващия играч може да влезне от другия отбор и ай цъкай срещу трима с НЕ-та и 255 хп.
Тва може и да го има, НО след сяко убиване на афк-то започва на ново да текът 120 секунди. За по глупавите - Не трябва да умираш за да те кикне.
Още нещо - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 93&t=19101 тази тема който е на лице седи без отговор от 22 август, ако искате проверете в архиви и прочие, че има още поне 3-4 такива теми.
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 80&t=15628 - Тема от 20 декември
Може да сложите един прост тъп афс кикър, когато някой е афк 120 секунди да го КИКВА. Не може да играеш сам и твоя да е афк просто ония като го убият получават НЕ и 35 хп и на теб ти става още по-трудно да ги убиеш. + Заема място ако сте 2на2 следващия играч може да влезне от другия отбор и ай цъкай срещу трима с НЕ-та и 255 хп.
Тва може и да го има, НО след сяко убиване на афк-то започва на ново да текът 120 секунди. За по глупавите - Не трябва да умираш за да те кикне.
Още нещо - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 93&t=19101 тази тема който е на лице седи без отговор от 22 август, ако искате проверете в архиви и прочие, че има още поне 3-4 такива теми.
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 80&t=15628 - Тема от 20 декември

- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Кога ще стане за бога ?!
Хахах, ама в сървъра само трепиш афк, сееш се нали?
П.Т съм За.. Защото, като няма админ в сървъра играчите ще седят афк и ще трупат часове, а и не е само това причината ;)
П.Т съм За.. Защото, като няма админ в сървъра играчите ще седят афк и ще трупат часове, а и не е само това причината ;)
- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Те и двете се одобриха, но никой не се сеща да ги осъществи.. и другите това питаме, кога ще стане това? Вземете ги одобрете най-накрая, верно не играя много често там, но е кофти да има почти винаги афк-та.. : / Иначе отново съм За ..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Новак
- Ник в играта: haxz0r
- Скайп профил: ЛС.
- Обратна връзка:
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм напълно и категорично ЗА. Другите са изброили причините защо и аз да съм, не искам да се повтарям.
- Respected
Аз лично поне повече в тва сървърче няма да играя докато не го оправите. Не може да играя аз с някакво момче, дето едвам играе срещу 5-ма и да не става нищо. Ама не само аз лефтвам и повече няма да играя а и играчите, който нямат време да мръднат мишката, защото в базата им са се наредили 5 човека да се спалне. 
Хем този сървър има най-голяма нужда от пипане и пак нищо не се прави.
А да и ако някой реши да прави нещо някога сложете по-дълъг спалн протектор.

Хем този сървър има най-голяма нужда от пипане и пак нищо не се прави.
А да и ако някой реши да прави нещо някога сложете по-дълъг спалн протектор.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Аз съм За,защото и аз играя в този сървър от време на време, и мисля,че трябва да се направят големи промени,така че,стягайте се.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
ДНЕС, ще се погрижа!Кога ще стане за бога ?!
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
Президент!HuliganaKuncho написа:ДНЕС, ще се погрижа!Кога ще стане за бога ?!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: