Ками написа:Tony Montana написа:Пандо верно ли тъй правиш ма пача
(Да въпрос е)![]()
За гаговете само да кажа, че лъжете.Гагвали са ме 2-мата СМС админи (dombaro, Sensei), на които им бяха свалени правата заради злоупотреба с гагове, кикове и т.н. Мартина е свидетелка тъй като и тя беше потърпевша. Нито обиждам, нито нарушавам правилата.
Симона, казваш нищо лично, не знам кой какво ти е казал, ама явно си се засегнала и е доста лично?
Лили Иванова, не знам как да се докажа като не те срещам в сървъра?
Моля за всички неща, които пишете да се докажете, тъй като аз нямам спомени да са ме гагвали за спам, защото не помня да е било проблем на някого? В края на мапа е, но като толкова ви е проблем, ок. Спрях да го правя.
Цитирам "Защо не ми казахте, че Симона е такава свиня и е толкова грозна". Значи през оная работа ми е с извинение мнението ти за мен, но се замисли колко тъпо звучи от страни след като човек не определя вида си в лице и тяло. Защото всичко е на късмет в живота "красив" или "грозен" няма значение важен е характера. И се радвам, че съм такава и не го крия като останалите момичета с един тон грим където ги прави и по-дърти даже

За Теодор извинявам ама да не вярваш на екипа си ? И ми кажи от кога админите сме длъжни да си снимаме всеки един гаг ? Все ми е на акъла, че сега като гагваш снимаш обида и ип, и че пазиш над 1000 снимки в цс папката си.

Ако има грешки извинявам се, но съм от таблет.