[Кандидат админ] - Deathrun - panda

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] - Deathrun - panda

Мнение от DamnY0U »

Ками написа:
Tony Montana написа:Пандо верно ли тъй правиш ма пача

(Да въпрос е)
:tooth:
За гаговете само да кажа, че лъжете. :) Гагвали са ме 2-мата СМС админи (dombaro, Sensei), на които им бяха свалени правата заради злоупотреба с гагове, кикове и т.н. Мартина е свидетелка тъй като и тя беше потърпевша. Нито обиждам, нито нарушавам правилата. :)
Симона, казваш нищо лично, не знам кой какво ти е казал, ама явно си се засегнала и е доста лично?
Лили Иванова, не знам как да се докажа като не те срещам в сървъра?
Моля за всички неща, които пишете да се докажете, тъй като аз нямам спомени да са ме гагвали за спам, защото не помня да е било проблем на някого? В края на мапа е, но като толкова ви е проблем, ок. Спрях да го правя. :)

Цитирам "Защо не ми казахте, че Симона е такава свиня и е толкова грозна". Значи през оная работа ми е с извинение мнението ти за мен, но се замисли колко тъпо звучи от страни след като човек не определя вида си в лице и тяло. Защото всичко е на късмет в живота "красив" или "грозен" няма значение важен е характера. И се радвам, че съм такава и не го крия като останалите момичета с един тон грим където ги прави и по-дърти даже :) За дебелите да признавам го дебела съм и кво ? По яка ли те прави като ме наричаш свиня ? Не нали и аз така си мислех. Много е лесно да наречеш човек свиня, но не знаеш на какво се дължи. Да моето НЕ е заболяване, но майка ми е пълна и то не заради ядене, а от лекарства понеже като ме е раждала е била на косъм да умре и какво тя ме е ли човек ? Значи за теб пълните хора не сме хора, ем евала мислех те за по-умна ама уви съм грешала :) Надявам се на теб красивата(не че някой те е виждал) да си оправиш малко мнението за хората защото всичко е на късмет :) Дали са родиш грозе,красив,салаб,дебел,сакат,късоглед и т.н. :)

За Теодор извинявам ама да не вярваш на екипа си ? И ми кажи от кога админите сме длъжни да си снимаме всеки един гаг ? Все ми е на акъла, че сега като гагваш снимаш обида и ип, и че пазиш над 1000 снимки в цс папката си. :)

Ако има грешки извинявам се, но съм от таблет.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Aз също съм Против,последно време на всички държиш сметка как да си вършат работа и не спираш да се заяждаш.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Против и от мене като видях мусти кво е постнал според мен не си за екипа отново
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Отхвърлена,след месец опитай пак,като видя доклади и подобрение на държанието и по малко държане на сметка от играчите или админите
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”