Не пазя демота, не пазя нищо за нито един от 2та фън сървъра, а те са ЖБ и Дрън.
Така.. СМС права имах и в двата, снощи имаше доста заяждания от член на екипа Ви и 1 смс-че и гадженцетУ ѝ.. гагвах, ънгагваха па накрая ми разкараха флага в дръна, после ме баннаха, окей.. няма да коментирам това, не съм направила за това акаунта и темата..
Днес ей така с ФОХи влизаме в жб-то нали .. снощи имах права, всичко беше окей.. до колкото си спомням не съм направила нищо със СМС правата си , но ако съм искам доказателство, не ма засяга к'во ше кажете всички, НО нарушила съм правилата в ДРЪНА, а не в ЖАЙЛБРИЙКА, че да ми ОТНЕМАТЕ и там СМС ПРАВАТА!! Ще ми обесните ли причината поради , която АЗ НЯМАМ ПРАВА В ЖАЙЛА при условие, ЧЕ НЕ СЪМ НАРУШИЛА ТАМ ПРАВИЛО ? Па даже и у темата ма няя като премахната, само в дръна ? Ще са надяям на нак'во обеснение за отнетите ми права в Жайла, не ме интересува кой какво говори за мен, ако съм нарушила правило ТАМ искам да разбера какво е, че да стане ясно на всичко, щот явно никой не знае защо ми ги няма. : [

ПП. Айде да помоля Модераторите/Глобалните Администратори и главно АДМИНИСТРАТОРИТЕ да не ми банвам акаунта ДОКАТО не се приключи ТАЗИ тема изцяло, защото независимо как имах този СМС код, ВИЕ нямахте никакво право и причина да ми отнемате ТАМ правата БЕЗ ПРИЧИНА !

Поздрави,
baRbie. ;)