Оплакване от отнети СМС права БЕЗ причина !?!?!?!?!?!?!?!?!?

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: ,
Скайп профил: n/a
Вашият пол е: Жена

Оплакване от отнети СМС права БЕЗ причина !?!?!?!?!?!?!?!?!?

Мнение от idontwannabe »

Не виждам образец за следното ми оплакване:
Не пазя демота, не пазя нищо за нито един от 2та фън сървъра, а те са ЖБ и Дрън.
Така.. СМС права имах и в двата, снощи имаше доста заяждания от член на екипа Ви и 1 смс-че и гадженцетУ ѝ.. гагвах, ънгагваха па накрая ми разкараха флага в дръна, после ме баннаха, окей.. няма да коментирам това, не съм направила за това акаунта и темата..
Днес ей така с ФОХи влизаме в жб-то нали .. снощи имах права, всичко беше окей.. до колкото си спомням не съм направила нищо със СМС правата си , но ако съм искам доказателство, не ма засяга к'во ше кажете всички, НО нарушила съм правилата в ДРЪНА, а не в ЖАЙЛБРИЙКА, че да ми ОТНЕМАТЕ и там СМС ПРАВАТА!! Ще ми обесните ли причината поради , която АЗ НЯМАМ ПРАВА В ЖАЙЛА при условие, ЧЕ НЕ СЪМ НАРУШИЛА ТАМ ПРАВИЛО ? Па даже и у темата ма няя като премахната, само в дръна ? Ще са надяям на нак'во обеснение за отнетите ми права в Жайла, не ме интересува кой какво говори за мен, ако съм нарушила правило ТАМ искам да разбера какво е, че да стане ясно на всичко, щот явно никой не знае защо ми ги няма. : [ :blink:

ПП. Айде да помоля Модераторите/Глобалните Администратори и главно АДМИНИСТРАТОРИТЕ да не ми банвам акаунта ДОКАТО не се приключи ТАЗИ тема изцяло, защото независимо как имах този СМС код, ВИЕ нямахте никакво право и причина да ми отнемате ТАМ правата БЕЗ ПРИЧИНА ! :mnms: :nono: :thumbsdown:

Поздрави,
baRbie. ;)
Последно промяна от idontwannabe на 11 Ное 2015, 12:50, променено общо 1 път.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от отнети СМС права БЕЗ причина !?!?!?!?!?!?!?

Мнение от BaDaZz »

Бана,си беше напълно заслужен,защото ти се заяждаше с другите играчи.Но за смс правата ти в JailBreak ще трябва да се изкаже някой с по висок ранг. ;)
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от idontwannabe »

Бадазе.. ти даже не си бил вътре от началото на спора, бляко не спря да се заяжда, панда от както е вип така да го кажа не спря да ми държи сметка на всяко мое действие, съвсем нормално им казах, че не желая да говорят по мой адрес и да ме споменават, но те си знаят своето.. Човек като бляко поне СПОРЕД мен ( не казвам да го махате, с времето сами ще се обедите ) не бива да бъде в екипа, даже да не забравя.. цял мап заяждания от инцесс и бляко, а Мусти даже и забележка не им направи "Администратор на място" , но когато споменах Ивана, той си знае за какво аз получих 30 минутен гаг разбираш ли.. Но както казах, аз исках бан, не се оплаквам от него, оплаквам са от правата ми в Жайлбрийка, защото снощи след целия този театър в дръна влязох и всичко си беше окей.. Кофеина ми е свидетел, защото беше вътре.. + нямам оплакване за там специално и никога съм нямала , а днес с ФОХ влизаме и тя ми задава въпроса защо нямам права, как да не се вбеси човек ми обесни?

Искам да се изкаже, този, който ми отне правата, не искам хора, които не са наясно с нещата да пишат безмислици и да се месят.. Бъдете като кр0з бате, пишете, когато имате нещо общо, а не +1 мнение постоянно.. :coffee: Не знаят за к'во иде реч, а постоянно пишат и обвиняват без да знаят.. Глупаво е това.. разберете..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Аз мисля че имам право да се изкажа че тя не е наршила абсолютно нищо. Аз даже няколко пъти като тя е била вътре аз ей така на базик си сменях ника да се излигавя и когато тя е вътре нищо лошо не е правила НИКОГА. Просто и аз си нямам никакво обяснение защо са й махнати правата в Жайла при положение че спора ви е бил в дръна.Днес влизаме в Жейла и хоп тя няма права. Е кво е тва ся? То аз и за Дръна се учудих ама после като ми каза що няма разбрах. И каква е връзката между Дрън и Жейл??? Айде махнахте й правата ор Дръна ама и от Жейла ли тстябваше да й ги махате?
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от idontwannabe »

1. Забранено е използването на всякакви видове помощни средства - хакове и скриптове
  ● Наказва се с: Отнемане на права + пернаментен бан.
Смятам, че ако ми са махнати правата заради бана, който получих за 30 минути от Excione все пак нямате това право, защото не съм действала с помощни средства никога през живота си, па к'во остава в тази верига. :mnms: :hmm:
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Демо

На това демо се виждат абсолютно всички неща, за които пишеш в темата си.

Правила и условия за ползване на SMS услугите

6. Забраняват се действия и приказки с цел саморазправа, закани или заплахи към играчите
  ● Наказва се с: Отнемане на права без предупреждение.

10. Забранен е излишният спам в чата докато играете
  ● Наказва се с: Отнемане на права или предупреждение.

11. Забранени са обиди, псувни, нападки, заяждане към играчи или админи
  ● Наказва се с: Отнемане на права или предупреждение.

20. Забранено е използването на amx_chat-овете за обиди/псувни/и спам
  ● Наказва се с: Отнемане на съответен флаг, при по-сериозни нарушения - права.

Това са точките, които нарушаваш само на демото, което прилагам, отделно на това използваш amx_chat командите, когато ти е наложен gag.

Всичко това се отнася за #JailBreak сървъра, надявам се, че съм бил изчерпателен.
Преди да започнеш да задаваш въпроси или да оспорваш - прегледай демото!

EDIT

Линкът е оправен !

EDIT

Ако може някой зелен или червен да прегледа демото внимателно и без да го превърта напред, след което да се изкаже.
Последно промяна от kofein на 11 Ное 2015, 16:17, променено общо 2 пъти.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от idontwannabe »

Гледам, но не виждам нищо.. Гледам и не вярвам на очите си.. много интересно демо, за спам на амх_чат.. ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ СЛЕДИТЕ САМО МЕН? Да приложа ли 5-6 демота, където АБСОЛЮТНО всеки ЕДИН СМС админ пише на алл чата адските безмислици? Обиди - къде ги видя? Псувни - къде ги видя и тях? Нападките и заяжданията къде ги виждаш? Саморазправа? Къде т'ва чудо или пък заканите? Единствено мога кик/слей/слап/гаг, нищо друго спрямо играчите.. :] Несъществуващ файл / папка.. деам..

Edit:// Нямам намерение сега да гледам демо, ще изчезвам да спя, но нито имам предупреждение, че ще ми се премахват правата, които имах, нито пък има доклад срещу мен във форума, а ако изобщо причината да ми ги махнат е бана за 30 мин. от Теодор, то това е адски смешно, защото няма подобно правило, то важи само ако са използвани помощни средства , а в случая няма нищо подобно.. :]
Заключвайте темата, банвайте ми този и другия акаунт, банвайте ме от сървърите, правете каквото искате, аз смятам да стоя далече от интригите Ви. :] Айде със здраве..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Беше ни приятно че игра в нашата верига :) Приятен ден :)

П.С.: Като са ти махнали правата, начи е имало причина. Ние никога не махаме права без причина! И ако искаш да разбереш, питай някой от администраторите! Приятен ден :) (Отново.)
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Темата ще се затвори за да се избегне излишния спам. Очаквай отговор от администратор.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Правата съм ги махнал лично аз и от 2 та сървъра.Видяхме какво правеше в Деатръна и изникна това за Жб. Щом можеш да си позволяваш тия неща и ние можем да си позволим да ти махаме правата.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”