Ти си един от малкото админи, които си вършат работата както трябва. А и си добра дружка, и умееш да застояваш хората. Просто , в кръвта ти е да си админ.
Който иска може да драсне мнение. Па ако не никъв проблем.
JukeCity - Добряга.
3per - Бързаш да хванеш изпуснатия влак.
VIPERA - Пичага, но твърдоглавец на моменти.
Air Jordan - На вълни си, един ден не ти пука, а на следващия си супер.
Давайте и за мен, каквото и на който му е на душата.
BaDaZz - Много твърдоглав излезе, изцери ми нервите, но в крайна сметка се успокои всичко. Старателен, всеотдаен и добър са трите думи, които те описват най-добре.
Excione ツ написа:JukeCity - Добряга.
3per - Бързаш да хванеш изпуснатия влак.
VIPERA - Пичага, но твърдоглавец на моменти.
Air Jordan - На вълни си, един ден не ти пука, а на следващия си супер.
Давайте и за мен, каквото и на който му е на душата.
Пичага на место си. Ако не беше ти, аз нямаше да съм розов.
Благодаря за което.
Насе: Теб те помня от февруари, когато почнах да играя. Всеки ме бъркаше с теб, та вероятно зареди начина на писане и изразяване. Винаги си използвал SMS-a в полза на играчите, а не за лична облага. Заслужаваш поста си повече от 90% от jailbreak админите, които са се самозабравили. Аз съм сигурен, че ти ще ги върнеш в правия път. Страшно уважителен си и винаги поздравяваш, както си му е реда. Аз понякога като задник не ти пиша, но е основно от заетост. Сигурен съм, че ще се справиш и този шанс трябваше да ти бъде даден още отдавна.
Ем варничка какво да кажа за тебе. Добър играч който се справя добре като смс админ и много бунтиш но не повече от спай . От Varna Maina <3, F0x, Spy and Excelds.