1.трябва да имате навършени 14 години! На 13 и половина но според мен има значение разума
2.трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате!Имам ги даже и от горе
3. Напишете Вашето име!Марио
4. Напишете Вашия ник! - Bartian
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? За да го предпазя от FK и тези който злоподребявад с правата си и ако го предпазя мисля че ще има повече хора
7. Задължително Skype за връзка: - mario.sarafski1
Кандидатура за Админ
- Новак
- Ник в играта: Bartian
- Скайп профил: mario.sarafski1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: Кандидатура за Админ
Съжалявам, но от мен против! Първо, че не си навършил годините, второ че си новичък, не си ми направил впечатление.
- Глобален Модератор
Докажи че найстина искаш да си член на екипа и ще ти дам моят положителен вот.На този етап Против!
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Бартиане, от тебе лошо поне аз не съм видял. Но си още много "излъскан" , че да влезеш в екипа. Дай си още 1-2 месеца, и се върни пак. Против.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Aз също съм Против - Преди псуваше,но забелязвам промяна в държането ти в положителна посока,но правилата са си правила,направи първо годинките и евентуално след това може да ти се даде шанс,ако продължаваш да играеш редовно и да помагаш с каквото можеш.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Играчът хич не е новичък и не играе от вчера просто не беше влизал известно време, повечето хора на твоята възраст биха излъгали за годините си точно заради едните права, наистина оценявам честността ти и се надявам да не съм само аз, а целия екип. Точно поради тази причина искам да те стимулирам с едно голямо за, не всичко е до права и впечатления в дадена игра... Преди всичко сме хора и лично се надявам дори сега да не те приемат да не се отказваш, защото шансовете ги имаш както и възможностите! Вярно е ,че имаш да коригираш някои абсолютни дребни работи, но аз си мисля, че ще ги оправиш и от теб може да излезе и админ за пример! Успех!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Съжалявам,нямаш 14,следователно си отхвърлен,като ги навършиш заповядай пак.