[Кандидат Админ] JailBreak - nechy da CMuPKaMe

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

[Кандидат Админ] JailBreak - nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 20
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Преди да се рестартира съм ги имал, а сега имам 10.
3. Напишете Вашето име! - Полин.
4. Напишете Вашия ник! - nechy da CMuPKaMe
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Бих бил полезен с опазването на реда в сървъра, съветването на екипа, защото доста от членовете са незрящи за него.
7. Задължително Skype за връзка: john.dolley95

На всеки Кандидат админ ще бъде отговорено в рамките на 7 дни от датата на пускане на кандидатурата. В случаи на отрицателен вот или липса на гласуване, кандидат админа ще бъде отхвърлен!

Кандидатурата ми е пробна. По правилник се заключва от Администратор или мой отказ за период от седем дни. Моля да се спазват правилата, които са най-описани и най-вече цитирам r1odayftw, абсурдно е да бъда приет, защото съм ви гаврил супер стабилно, но искам да знам мнението ви все пак и за в бъдеще как да процедирам.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: [Кандидат Админ] JailBreak - nechy da CMuPKaMe

Мнение от JukeCity »

Съжалявам, но от мен имаш против, влизаш с ник "l" и "lapence" и нарушаваш правилата.

http://prikachi.com/images/419/8601419L.jpg - Ип-то ти съвпада с това от форума и с това, което играеш в сървъра.

http://imgup.slackserv.com/689lal39lheo84g4g.bmp
http://imgup.slackserv.com/2681ek7jw30fcu848wo.bmp

Ако е вярно това, че не си lapence, ти давам ЗА! Лошо в теб не съм видял (Щом не си lapence), успех!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gazkata
Обратна връзка:

Мнение от heyy :) »

Едно голямо ПРОТИВ от мен. Правиш се на интересен като си в сървъра, заяждаш се с членове на екипа и пишеш на език, подобен на спиндермански..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Имаш против от мен.Писал си доста оплаквания,които бяха безмислени + нарушаваш правилата.Съжалявам,че писах за оплакванията точно тука ама си е така.А и се правиш на интересен + пишеш по спиндермански.Не си ми направил добро впечатление.

П.С:Давам ти съвет.Бъди по-активен,спри да се правиш на интересен,защото като те видях в ЦС и според мен никой не те иска.Ако за 1 месец се промениш ще те призная.
Последно промяна от ThoR на 28 Яну 2016, 16:33, променено общо 1 път.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

JukeCity написа:Съжалявам, но от мен имаш против, влизаш с ник "l" и "lapence" и нарушаваш правилата.

http://prikachi.com/images/419/8601419L.jpg - Ип-то ти съвпада с това от форума и с това, което играеш в сървъра.

http://imgup.slackserv.com/689lal39lheo84g4g.bmp
http://imgup.slackserv.com/2681ek7jw30fcu848wo.bmp
+Че държанието ти въобще не ми харесва и не мисля , че би се справил с този пост..ПРОТИВ и от мен!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: silviqsekazvam
Скайп профил: silviqsekazvam
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от silwetyy »

Против, правиш се на интересен, пускаш теми да се оплакваш за най-малкото, това си ти е в правото, ма нещо не ми харесва много държанието ти. Не си ми направил добро впечатление. Не мисля, че ще се справиш. Правилата иначе ги знаеш, но като си оправиш отношението може да си променя мнението.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Против ! Ти не знаеш как да се държиш , постоянно влизаш в спорове ! Няма да се справиш ! Особено с ник l съм те виждал постоянно да се заяждаш с мен и останалите играчи. Прекалено ти е голямо самочувствието и като гледам , че си писал , че си на 20 :D , а държанието ти е като на 13 годишен.

ПП : До колкото помня ИП-то на l , не беше това , което е предоставил Jucke , Имаше 5.53.255 - нещо такова
Последно промяна от Andr0 на 29 Яну 2016, 17:59, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Не разбрахте ли, че не е lapence най-сетне. Преписвате му неща, които ви хрумнат. За имаш от мен!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Държанието му е в границите ,просто не осъзнавате ,че повечето пъти има частичка истина в това ,което ви казва винаги ,ЗА !
Има потенциал в момчето и щом се оплаква за най-малкото има нещо на ум не е малък ,за да се прави на интересен за нищото :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Aз също съм Против - Не ми харесва държанието ти.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Мисля, че си прекалено отпуснат! Колеги, не знам за кви граници говорите.. Ако допускате хора, които плюят вас и целия екип всеки божи ден по сървърите и във форума, било то чрез теми или по чатове. Да има потенциал в теб. Но както си споменал в представянето си, че обичаш да се ебаваш със по-висшестоящите, аз смятам че не трябва да ставаш член на екипа ни. Ако имаш наистина желание, те съветвам да спреш да се подиграваш с който и да било. Не ме интересува ни лапенце и кой за кого те смята. Трябва да се уважават хората, които киснат по сървърите, за да ви е добре на вас играчите! Щом искаш да си админ трябва да се научиш да се контролираш повечко и да избягваш думички като тези, които видях във темата в която си се представил пред аудиторията. Може да излезе админ за пример от теб, казвам ти това което мисля! Но това ще стане само ако имаш желанието да си такъв. Пожелавам ти успех занапред и един ден се надявам да станем колеги и да се уважаваме взаимно! Сега ти давам против, заради неуважението към определени хора от екипа. Мисля, че бях достатъчно ясен и смятам, че би трябвало да ме разбереш за човек на тези години за които ти се представяш. Успех и peace~! :cheers: :victory:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
Скайп профил: jaxana2706

Мнение от sonic4o »

Против, държанието ти е под всякаква критика, било то с админ или играч и как ще помогнеш на екипа, като ти правилата не спазваш и как би опазил реда в сървъра като съм те предупреждавал да не псуваш и да не се заяждаш.
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iwanowaa^
Скайп профил: llxchiko
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Iwchet »

Против! Изобщо не ми харесва държанието ти. Оправи си държанието и си оправи часовете и може би ще бъда така добра да ти дам За, но на този етап ПРОТИВ!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Знайш ли кво? Аз ще ти дам едно За, защото си пич. Наистина ги знаеш правилата... Тва, че ся се оплакваш от щяло и нещяло да го оставим настрана. :D Само бъди малко по-редовен. ;о
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Виждал съм го на скайп ми обясни нещата аз ще му дам едно ЗА :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Държaнието ти не знaм кaкво е тъй кaто не сме.се зaсичaли в сървърa, но съдейки от някои оплaквaния /кaзвaм някои, зaщото не всички сa неосновaтелни/ не отсъждaш прaвилно ситуaциите и прекaлено строго се водиш по прaвилaтa. Игрaчите влизaт зa дa прекaрaт приятно, a кaзaрмaтa не е приятно място. Против.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Против и от мен. Промени си държанието към останалите в сървъра.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Ти самият ми каза, че правилата са създадени за да се спазват. Вместо да гледаш другите, първо виж себе си.
r1odayftw написа:1. Името на играча с което е СМС Админ/Вип. nechy da CMuPKaMe
2. Сървър в който е СМС Админ/Вип:Slackserv.com # Jailbreak
3. Причината поради която искате да му бъдат свалени правата. Играе си с gag менюто, а и също така маха гаг, наложен от член на екипа
4. Снимка , Демо или каквото и да е доказателство, че играча не е спазил някое от правилата.http://dox.bg/files/dw?a=b89a7b36c5

Нарушение : Играе си с gag менюто, а и също така маха гаг, наложен от член на екипа
Наказание : Отнемане на флаг "c" за (amx_kick/gag),при следващи по-сериозни нарушения остава без права !
Да не говорим,че се заяждаш и им даваш акъл на членове на екипа. Достатъчно адекватни са, за да знаят какви действия да предприемат.
Пределно ясен е вота ми.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: ........
Скайп профил: ......
Обратна връзка:

Мнение от Sladkov »

Naski moj da sam admin ako kdje za moja da
Последно промяна от Musti на 29 Яну 2016, 10:06, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т. 1 от правилата. По кандидатури могат да пишат само членове на екипа. + 1 Предупреждение!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Аз също съм Против. Казваш че знаеш правилата но търсиш начини да ги заобиколиш,само 1 пример за това ще ти дам - мятането на оръжие на Т . Докладваш всеки който наруши нещо или по някаква причина е пропуснал нещо даден админ, но ти самия си търсиш внимание и се заяждаш с колегите, както и казах по горе да заобиколиш правилата.
Отхвърлен.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”