[Кандидат админ] HideNSeek - cat
- Новак
[Кандидат админ] HideNSeek - cat
Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Определено ги имам!
3. Напишете Вашето име! - Кристиян
4. Напишете Вашия ник! - cat
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNSeek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Според мен бих могъл да съм полезен с много неща защото : Новите хакове-скриптове Anti-Cheta (made by Nicky) не ги засича и трябва да бъдат баннвани, другото което е, че на ден играя по минимум 5-6 часа ( да не кажа и повече ), като цяло искам да съм админ защото SlackServ имат нужда от добри и опитни админи, за да се подържа така високото ниво на веригата, и да си остане все така високо и не на последно място заради играчите в сервера, защото има доста които си изпускат нервите.
7. Задължително Skype за връзка: - fabregas_7781
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Определено ги имам!
3. Напишете Вашето име! - Кристиян
4. Напишете Вашия ник! - cat
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNSeek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Според мен бих могъл да съм полезен с много неща защото : Новите хакове-скриптове Anti-Cheta (made by Nicky) не ги засича и трябва да бъдат баннвани, другото което е, че на ден играя по минимум 5-6 часа ( да не кажа и повече ), като цяло искам да съм админ защото SlackServ имат нужда от добри и опитни админи, за да се подържа така високото ниво на веригата, и да си остане все така високо и не на последно място заради играчите в сервера, защото има доста които си изпускат нервите.
7. Задължително Skype за връзка: - fabregas_7781
- Respected
Re: [Кандидат админ] HideNSeek - cat
Тебе не те ли отхвърлиха е - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 50&t=21589
Така, като изключим това ще ти кажа защо съм против. Като СМС Админ се справяше като цяло добре, понякога ни помагаше, но не си сдържаш нервите и понякога обиждаш. Като админ това е недопустимо. Има потенциал в теб и ако си оправиш поведението и не се появят някакви провинения според мен имаш шанс!
Така, като изключим това ще ти кажа защо съм против. Като СМС Админ се справяше като цяло добре, понякога ни помагаше, но не си сдържаш нервите и понякога обиждаш. Като админ това е недопустимо. Има потенциал в теб и ако си оправиш поведението и не се появят някакви провинения според мен имаш шанс!

- Новак
Само да кажа, че никога не съм псувал/обиждал някого, а това е някой който се представя за мен, всички снимки които са качени почти няма случай в който това да съм бил аз освен на http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =598415556 *smeshnici* това аз го написах, но нямаше нищо общо с играчите а с comm pro. Играя във веригата от 4 години, да преди може да съм псувал, но сега никога. 

Последно промяна от kristiqn991 на 09 Фев 2016, 21:51, променено общо 1 път.
- Respected
Да споко и ти знаеше паролата на СМС Админа нали? Не трябваше да лъжеш така, шанса ти от мен потъна 

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Против! Много играчи са ми се оплаквали, че ги гагваш ей така. Дори и аз съм те гагвал.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
+ наскоро лично аз му бях сложил предупреждение на смс правата за некъв нереален гаг. - Няма да се справиш противBaDaZz написа:Против! Много играчи са ми се оплаквали, че ги гагваш ей така. Дори и аз съм те гагвал.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Отхвърлен, спечели доверието на колегите и пробвай пак, но не по-рано от месец.