1. Трябва да имате навършени 16години! Имам на 16 съм .
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра за които кандидатствате! Имама ги имам 29:44:04 , но сутринта играх и сега са над 30 .
3. Напишете вашето име! Михаил
4. Напишете вашият ник! *Pa3cTpoeH* :[
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?)Искам да бъда максимално ясен за да нямя съмнения нито в мен , нито в искреността ми - Искам да стана админ за да са се оглеждам за хакери и да ги отстранявям(ползвал съм хак , но това няма да се повтори ), също така искам да следя за слизането и бъгването под и над картитe, и не на последно място искам да следя за обидите и да наказвам провинилите се . Искам също да помогна за развитието на веригата ви от сървъри .
6. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл. skype- stophack1
[Кандидат админ] Zombie + jetpack - *Pa3cTpoeH* :[
- Новак
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Zombie + jetpack - *Pa3cTpoeH* :[
Първо щом си грал с хак, нас не ни интересува дали ще го повториш, или не, ... тук админ няма да станеш. Второ такива като теб няма как да помогнат за развитието на сървъра, само могат да развалят репутацията на веригата. [blink]ОГРОМНО ПРОТИВ !!![/blink]Thebest написа:Искам да бъда максимално ясен за да нямя съмнения нито в мен , нито в искреността ми - Искам да стана админ за да са се оглеждам за хакери и да ги отстранявям(ползвал съм хак , но това няма да се повтори ), също така искам да следя за слизането и бъгването под и над картитe, и не на последно място искам да следя за обидите и да наказвам провинилите се . Искам също да помогна за развитието на веригата ви от сървъри .
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Обратна връзка:
ПРОТИВ ! Без това доста често съм те виждал да псуваш в сървъра , даже има 1-2 оплаквания от тебKoceto написа:Първо щом си грал с хак, нас не ни интересува дали ще го повториш, или не, ... тук админ няма да станеш. Второ такива като теб няма как да помогнат за развитието на сървъра, само могат да развалят репутацията на веригата. [blink]ОГРОМНО ПРОТИВ !!![/blink]Thebest написа:Искам да бъда максимално ясен за да нямя съмнения нито в мен , нито в искреността ми - Искам да стана админ за да са се оглеждам за хакери и да ги отстранявям(ползвал съм хак , но това няма да се повтори ), също така искам да следя за слизането и бъгването под и над картитe, и не на последно място искам да следя за обидите и да наказвам провинилите се . Искам също да помогна за развитието на веригата ви от сървъри .

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Не знам какво очакваш да постигнеш с тази кандидатура след като си играл с хак и си обиждал играчи. Чудя се още, защо не си отхвърлен.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка: