Mehanata.org Българският Counter strike портал! UPDATE!
Модератор: Развлечения
- Новак
Re: Mehanata Българският Counter strike портал!
Направете напълно безплатна реклама при нас. Прочетете тази тема, за да разберете как става и пуснете вашата тема тук.
Предлагаме Ви и размяна на банери 88х31. Повече информация ще намерите в тази тема.
Предлагаме Ви и размяна на банери 88х31. Повече информация ще намерите в тази тема.
- Новак
Re: Mehanata.org Българският Counter strike портал! UPDATE!
Премахнах gametracker-те на сървърите, които са спряни. Имахме проблем с харда на машината. Механата ще се сдобие с нова машина до края на първата седмица от август. Очаквайте промени и в сървърите. Най-вероятно ще останат само някои от тях, като се обмисля и пускането на изцяло нов сървър, но все още не е ясно какъв по-точно ще бъде той. Нови карти, плъгини и няколко други изненади ще направят играта Ви по-интересна.
Поздрави,
Екипът на Mehanata.org
UPDATE : Поради факта, че имахме технически проблеми с машината се наложи да върнем и базата данни. Набират се админи за 3-те сървъра на Механата. До началото на септември правилото за 30 мнения във форума НЕ ВАЖИ! Единственото изискване, което имаме към Вас е да сте редовни!
Поздрави,
Екипът на Mehanata.org
UPDATE : Поради факта, че имахме технически проблеми с машината се наложи да върнем и базата данни. Набират се админи за 3-те сървъра на Механата. До началото на септември правилото за 30 мнения във форума НЕ ВАЖИ! Единственото изискване, което имаме към Вас е да сте редовни!
- Активен
- Ник в играта: AntiStars ;]
- Скайп профил: ...
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
На мен сърварите не ми харесват много 

Последно промяна от Ивчо на 26 Юли 2012, 04:55, променено общо 1 път.
Причина: Неаргументиран коментар
Причина: Неаргументиран коментар
- Активен
- Ник в играта: BuHaTa
- Скайп профил: firerow
- Обратна връзка:
- Новак
На теб като не ти харесват значи трябва да заключат темата така ли?AntiStars написа:На мен сърварите не ми харесват много

Поиграх в някой от тях нямаше лаг, а админите нещо не ми допаднаха, но като цяло сървърчетата стават. Успех!

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Преди съм играл там и бях много доволен..мисля,че сърварите стават...
- Новак
UPDATE3 : Механата се сдоби с нов сървър! Whiskey s Led | Dust2Only IP : 46.233.20.131:27020 Сървъра е пуснат днес, не очаквайте да се напълни веднага. 31.07.2012г.
UPDATE4 : Добавени са Gametracker-a и картите на GunGame Melee, който вече е пуснат! IP : 46.233.20.131:27021 01.08.2012г.
UPDATE 5 : Редактирала съм картите в GunGame Melee-то. 02.08.2012г.
UPDATE 6 : Добавен е сървъра Martini s Led (Deathmatch Respawn) IP - 46.233.20.131:27022
UPDATE4 : Добавени са Gametracker-a и картите на GunGame Melee, който вече е пуснат! IP : 46.233.20.131:27021 01.08.2012г.
UPDATE 5 : Редактирала съм картите в GunGame Melee-то. 02.08.2012г.
UPDATE 6 : Добавен е сървъра Martini s Led (Deathmatch Respawn) IP - 46.233.20.131:27022
Последно издигане sunny от 23 Авг 2012, 23:25