Въпрос/мнение за антивирусна .

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blackcr0w
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос/мнение за антивирусна .

Мнение от Blackcr0w »

Така тъй като до преди 2-3 дни ползвах комбинацията между HitmanPro + Adwcleaner и беше супер докато Hitmanpro безплатната версия изтече .. И сега ако може да ми предложите нещо друго леко (доста леко) което ще замени HitmanPro . Ако може да не е от тези авира , аваст , амв .. (мизерни са)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: NOOB2016
Скайп профил: n00b2016

Re: Въпрос/мнение за антивирусна .

Мнение от NOOB2016 »

Blackcr0w написа:Така тъй като до преди 2-3 дни ползвах комбинацията между HitmanPro + Adwcleaner и беше супер докато Hitmanpro безплатната версия изтече .. И сега ако може да ми предложите нещо друго леко (доста леко) което ще замени HitmanPro . Ако може да не е от тези авира , аваст , амв .. (мизерни са)

Безплатна ли искаш?

Или ще купиш ?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Blackcr0w »

ММ нямам излишни пари така , че предпочитам да е безплатна тъй ,че ако имах бих си обновил HitmanPro.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: NOOB2016
Скайп профил: n00b2016

Мнение от NOOB2016 »

Blackcr0w написа:ММ нямам излишни пари така , че предпочитам да е безплатна тъй ,че ако имах бих си обновил HitmanPro.

Да си чувал за ИНТЕРНЕТ?

Порови малко и ще намериш. :)
Последно промяна от iv00 на 26 Мар 2016, 10:01, променено общо 1 път.
Причина: Кaто нямaш с кaкво дa помогнеш не пиши! Следвaщия път +1
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Blackcr0w »

Извинявай младеж , но няма нужда да се правиш на интересен . Щ'ом съм пуснал тук тази тема значи си има причина .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Моето предложение е ESET NOD32. Щом искаш по-лека Antivirus е твоят вариант. Платен е, но в Интернет лесно се намира лиценз.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

DemoLitioN написа:Моето предложение е ESET NOD32. Щом искаш по-лека Antivirus е твоят вариант. Платен е, но в Интернет лесно се намира лиценз.
+1 Напълно съгласен,и за да ви спестя търсенето на ключета - http://pefel.net/forum/thread/11904/nod ... ivation/1/ само трябва да добавите сайта в изключенията на антивирусната или да спирате web shelda когато го посещавате че го блокира.

ПС: HitmanPro не е антивирусен продукт :D просто съчетава модулите на по известните антивирусни в едно и е подходящ само за сканирания на системата,нищо повече,нито има щит в реално време,нито пък следене на системата в такова,да не говорим за облачни дефиниции,хипсове и защитни стени.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Genata написа:
DemoLitioN написа:Моето предложение е ESET NOD32. Щом искаш по-лека Antivirus е твоят вариант. Платен е, но в Интернет лесно се намира лиценз.
+1 Напълно съгласен,и за да ви спестя търсенето на ключета - http://pefel.net/forum/thread/11904/nod ... ivation/1/ само трябва да добавите сайта в изключенията на антивирусната или да спирате web shelda когато го посещавате че го блокира.

ПС: HitmanPro не е антивирусен продукт :D просто съчетава модулите на по известните антивирусни в едно и е подходящ само за сканирания на системата,нищо повече,нито има щит в реално време,нито пък следене на системата в такова,да не говорим за облачни дефиниции,хипсове и защитни стени.
И аз съм с същата антивирусна вече 2 години , нямам проблеми . Ето едно сайтче за ключове и от мен , просто спирате антивирусната докато сте в него http://t2bot.ru/nod32keys/
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Guardian Angel
Обратна връзка:

Мнение от Guardian Angel »

Аз пък от няколко години не ползва антивирусна програма и все още несъм имал буби... Слагай Malwarebytes и друго не ти трябва, антивирусните само пречат като цяло но, ти си знаеш.
Изображение

It's your choice how to live !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Acerka ;*
Скайп профил: majoretka_94
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Acerka ;* »

Аз пък не съм доволна от нод-а .. бях 2 години някъде с него супер тътреж имах .. блокира някви съвсем нормални страници , бъгваше ми товареше ми .. откакто сложих аваст безплатна версия супер по-леко ми е. Все пак както си решиш, давам съвет просто какво ползвам аз и , че съм доволна :).
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Acerka ;* написа:Аз пък не съм доволна от нод-а .. бях 2 години някъде с него супер тътреж имах .. блокира някви съвсем нормални страници , бъгваше ми товареше ми .. откакто сложих аваст безплатна версия супер по-леко ми е. Все пак както си решиш, давам съвет просто какво ползвам аз и , че съм доволна :).
Тука излъга вече. Щом на стария ми компютър върви без проблеми, който е с едно ядро и 1.5GB RAM, си прави сметката :Д
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Darba
Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Пробвай наистина с NOD 32 , кажи как ти върви и дали ти харесва , за да знаем дали да търсим друго решение , имам идеи :tongue:
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”